aynısı bendede var ben gidip almadım sormadım bir şey amaSize sormak istediğim bir şey var, cuma günü siparişlerim Aras kargoda dağıtıma çıkacaktı ama ben bayiden teslim almak isteyip oraya gittim, kargoyu vermediler iade edilecek dendi ama o günden beri takip numarası ile incelediğimde her seferinde teslim edilemedi diyip 13 kasıma gün verildi. Tekrar dağıtıma çıkacak diye bir metin karşıma çıkıyor. Dağıtıma çıkacak denip asla dağıtıma çıkartmıyorlar ve bayiye gittiğimde de kargomu vermiyorlar, yapabileceğim her hangi bir şey var mı?
Hiçbir şey yapamaz mıyızaynısı bendede var ben gidip almadım sormadım bir şey ama
aga blm bende senin gibi yarın gidicem bakayım sana iptal mi olmuş dediler (trendyol siparişlerim kısmındada iptal diye bir şey yazıuormu baksanaHiçbir şey yapamaz mıyız
bana da aras kargo telefonda 2 kere aramama rağmen teslim edilmeyecek ürünler geri çekiliyor dendi. Bir ertesi gün durup dururken tekrar aradım kargonuz şubede teslim alabilirsiniz dediler. gittim aldım xdSize sormak istediğim bir şey var, cuma günü siparişlerim Aras kargoda dağıtıma çıkacaktı ama ben bayiden teslim almak isteyip oraya gittim, kargoyu vermediler iade edilecek dendi ama o günden beri takip numarası ile incelediğimde her seferinde teslim edilemedi diyip 13 kasıma gün verildi. Tekrar dağıtıma çıkacak diye bir metin karşıma çıkıyor. Dağıtıma çıkacak denip asla dağıtıma çıkartmıyorlar ve bayiye gittiğimde de kargomu vermiyorlar, yapabileceğim her hangi bir şey var mı?
Bende böyleaga blm bende senin gibi yarın gidicem bakayım sana iptal mi olmuş dediler (trendyol siparişlerim kısmındada iptal diye bir şey yazıuormu baksana
Yarın şansımı tekrar denicem, umarım verirlerbana da aras kargo telefonda 2 kere aramama rağmen teslim edilmeyecek ürünler geri çekiliyor dendi. Bir ertesi gün durup dururken tekrar aradım kargonuz şubede teslim alabilirsiniz dediler. gittim aldım xd
benım kı de aynen böyleydiBende böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın şansımı tekrar denicem, umarım verirler
aynı bendede sana iptal mi olmuş dedilerBende böyle
aga benim babaım üstüne kargo ben gitsem verirlermi sana sordularmı tc falanBende böyle
Kargo teslim edilmicek dendi ve sanırım iadeye düşürebilmek için 3 gün boyunca bekleticekler.aynı bendede sana iptal mi olmuş dediler
aga benim babaım üstüne kargo ben gitsem verirlermi sana sordularmı tc falan