1.250.000TL ARABA ÖNERİSİ LÜTFEN

f30 al gec

Arkadaşlar dün 1.075.000 TL lik açmıştım ama dün konustugumuza göre en üst limit 1.250.000 TL

Araç bana alınacak 18 yaşındayım

Tercihimiz MERCEDES VE BMW OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

Sarı siteden ilan linki atarsanız çok makbule geçer teşekkürler.
istedigin klasmanda bmw mercedes istemen cok sacma tabi yine sana kalmis ama o bmw kalitesini bu arabalarda goremezsin i20n guzel olur tabi butceyi asarsan kesinlikle chery derim

Focus 2. Viteste mi!

Bu paraya Aralık'ta togg alabilirsin

Bu gün adana reyalde inceleme fırsatım oldu araba çok iyi sadece şarj etme kapağı bna pek kaliteli gelmedi belkide hafif olmasının bi önemi fln vardır onu bilmiyorum ama onun dışında çok güzel V1 paket alırsınız bu paraya babamı ikna etmeye çalışıyorum togg için bizde 1.5 2023 Duster var toggun şoför koltuğuna bindim konfor direk vuruyor ama vitese alışmak zaman alır
Hocam elektrikli şuan ülke için sıkıntı ya heryerde şarj yeri yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

istedigin klasmanda bmw mercedes istemen cok sacma tabi yine sana kalmis ama o bmw kalitesini bu arabalarda goremezsin i20n guzel olur tabi butceyi asarsan kesinlikle chery derim
İ20n guzeldi de ceza yiyor araç

hocam togg a zor ikna oluyor bu eskiler sarj a alışamadı daha telefonu hızlı sarj özelliği var 15/16 dk da 0 dan 100 oluyor baba telefonunu alıyorum diyorum daha sarj olmadı diyo 100 diyorum yok az daha dursun diyor biraz garipler bide tesla alacak para yok millet para yok diyor borçlarını ödemiyor ama araba alırken alıyorlar zaten para değerini kaybediyor kısaca PARA YOKKk

hocam vergisiz model y 1. 1m küsürden başlıyor ama vergi ve en alt paketle 2.150k
18yasindayiz yav eski degiliz de şarj sıkıntı değilmi bide çok sorunla karislasan goruyoruz internette her benzin istasyonunda sarj yeri olmamasi şuan lik bir sorun bence

Şuan baktiklarim i20n vardi bide a3 2019-2018 sportback güzel gözüküyo ama tam incelemedim a3u daha

bizim ev müstakil babam şehir içi max 50km yol yapıyor yazında hergün araba 150 km yol yapıyor

18yasindayiz yav eski degiliz de şarj sıkıntı değilmi bide çok sorunla karislasan goruyoruz internette her benzin istasyonunda sarj yeri olmamasi şuan lik bir sorun bence

Şuan baktiklarim i20n vardi bide a3 2019-2018 sportback güzel gözüküyo ama tam incelemedim a3u daha
i20 düzeldi yeni kanun düzenlenmesiyle ceza yok onlara diye biliyorum

bizim ev müstakil babam şehir içi max 50km yol yapıyor yazında hergün araba 150 km yol yapıyor

i20 düzeldi yeni kanun düzenlenmesiyle ceza yok onlara diye biliyorum
Eminmisiniz hocam kanunlar hakkında bi bilgim yok ya bugün videolarına baktim da tt de video denk geldi adam ceza yiyodu tabi tarihe bakmadim

Eminmisiniz hocam kanunlar hakkında bi bilgim yok ya bugün videolarına baktim da tt de video denk geldi adam ceza yiyodu tabi tarihe bakmadim
Yoksa i20n harbi genç işi masrafsız egzoz tatmin edici hızlar kalite konfor iyi bi araç diye düşünüyorum

Yoksa i20n harbi genç işi masrafsız egzoz tatmin edici hızlar kalite konfor iyi bi araç diye düşünüyorum
eski cezalar o cezalar geri iade edilecek

Hocam chery ne bileyim ya suv tarzı yok ya

Hocam sedan olsa mükemmel olur ya

SEDAN TERCİHİMİZDİR.

Chery 1.5 milyonmus hocam fiyatı çok asiyor
Sedan a3 al o zaman hocam

Geri