Tamam da hocam link lazımf30 al gec
istedigin klasmanda bmw mercedes istemen cok sacma tabi yine sana kalmis ama o bmw kalitesini bu arabalarda goremezsin i20n guzel olur tabi butceyi asarsan kesinlikle chery derimArkadaşlar dün 1.075.000 TL lik açmıştım ama dün konustugumuza göre en üst limit 1.250.000 TL
Araç bana alınacak 18 yaşındayım
Tercihimiz MERCEDES VE BMW OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
Sarı siteden ilan linki atarsanız çok makbule geçer teşekkürler.
Hocam elektrikli şuan ülke için sıkıntı ya heryerde şarj yeri yokFocus 2. Viteste mi!
Bu paraya Aralık'ta togg alabilirsin
Bu gün adana reyalde inceleme fırsatım oldu araba çok iyi sadece şarj etme kapağı bna pek kaliteli gelmedi belkide hafif olmasının bi önemi fln vardır onu bilmiyorum ama onun dışında çok güzel V1 paket alırsınız bu paraya babamı ikna etmeye çalışıyorum togg için bizde 1.5 2023 Duster var toggun şoför koltuğuna bindim konfor direk vuruyor ama vitese alışmak zaman alır
İ20n guzeldi de ceza yiyor araçistedigin klasmanda bmw mercedes istemen cok sacma tabi yine sana kalmis ama o bmw kalitesini bu arabalarda goremezsin i20n guzel olur tabi butceyi asarsan kesinlikle chery derim
18yasindayiz yav eski degiliz de şarj sıkıntı değilmi bide çok sorunla karislasan goruyoruz internette her benzin istasyonunda sarj yeri olmamasi şuan lik bir sorun bencehocam togg a zor ikna oluyor bu eskiler sarj a alışamadı daha telefonu hızlı sarj özelliği var 15/16 dk da 0 dan 100 oluyor baba telefonunu alıyorum diyorum daha sarj olmadı diyo 100 diyorum yok az daha dursun diyor biraz garipler bide tesla alacak para yok millet para yok diyor borçlarını ödemiyor ama araba alırken alıyorlar zaten para değerini kaybediyor kısaca PARA YOKKk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam vergisiz model y 1. 1m küsürden başlıyor ama vergi ve en alt paketle 2.150k
Şuan baktiklarim i20n vardi bide a3 2019-2018 sportback güzel gözüküyo ama tam incelemedim a3u dahaistedigin klasmanda bmw mercedes istemen cok sacma tabi yine sana kalmis ama o bmw kalitesini bu arabalarda goremezsin i20n guzel olur tabi butceyi asarsan kesinlikle chery derim
bizim ev müstakil babam şehir içi max 50km yol yapıyor yazında hergün araba 150 km yol yapıyorHocam elektrikli şuan ülke için sıkıntı ya heryerde şarj yeri yok
İ20n guzeldi de ceza yiyor araç
i20 düzeldi yeni kanun düzenlenmesiyle ceza yok onlara diye biliyorumHocam elektrikli şuan ülke için sıkıntı ya heryerde şarj yeri yok
İ20n guzeldi de ceza yiyor araç
18yasindayiz yav eski degiliz de şarj sıkıntı değilmi bide çok sorunla karislasan goruyoruz internette her benzin istasyonunda sarj yeri olmamasi şuan lik bir sorun bence
Şuan baktiklarim i20n vardi bide a3 2019-2018 sportback güzel gözüküyo ama tam incelemedim a3u daha
Eminmisiniz hocam kanunlar hakkında bi bilgim yok ya bugün videolarına baktim da tt de video denk geldi adam ceza yiyodu tabi tarihe bakmadimbizim ev müstakil babam şehir içi max 50km yol yapıyor yazında hergün araba 150 km yol yapıyor
i20 düzeldi yeni kanun düzenlenmesiyle ceza yok onlara diye biliyorum
Yoksa i20n harbi genç işi masrafsız egzoz tatmin edici hızlar kalite konfor iyi bi araç diye düşünüyorumEminmisiniz hocam kanunlar hakkında bi bilgim yok ya bugün videolarına baktim da tt de video denk geldi adam ceza yiyodu tabi tarihe bakmadim
eski cezalar o cezalar geri iade edilecekEminmisiniz hocam kanunlar hakkında bi bilgim yok ya bugün videolarına baktim da tt de video denk geldi adam ceza yiyodu tabi tarihe bakmadim
Yoksa i20n harbi genç işi masrafsız egzoz tatmin edici hızlar kalite konfor iyi bi araç diye düşünüyorum
Harbi mii o zaman çok iyii sizce aracın eksik bir yönü varsa nedir bueski cezalar o cezalar geri iade edilecek
Knk ben mi yanlışım yoksa ismi tiggo 8 pro değil miHocam bayide baya indirim yapıyorlar bizde tiago8 var efso
Parça sıkıntısı var çok yakıyor ve genç işi mıdır bilememChery tiago8 al geç
Oyy dert etmistim yav iyi olduİ20N egzoz olayı için hyundai türkiye açıklama yapmıştı. Şuan da ceza olayı yok diye biliyorum
İcimde kalan bi araç olurdu vallaOyy dert etmistim yav iyi oldu
Sedan a3 al o zaman hocamHocam chery ne bileyim ya suv tarzı yok ya
Hocam sedan olsa mükemmel olur ya
SEDAN TERCİHİMİZDİR.
Chery 1.5 milyonmus hocam fiyatı çok asiyor
İ20n düşünüyorumSedan a3 al o zaman hocam