Hocam bence 1.0 motor alınmaz0 vw t cross lar baya iyi 1.0 turbo benzin 100 bg 200 tork üzmüyor. VW kalitesi de var tabi işin içinde
Usta bende var manuel gram pişman etmedi 1.5 dizel focus tokatlıyor öyle diyeyimHocam bence 1.0 motor alınmaz
Düz vites seviyosan i20n senin için en mantıklısı hem hot hatch hem güzel gidiyor hem de sıfır kafan rahat olur250bin indirim olmaz be hocam dkkxjxjdne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güncelleme İ20N HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİRMİYİM
çok çok iyi araba vallaChery tiago8 al geç
bu paranın en iyi aracı golftür.2020 2021 model alabilirsiniz .sedan istiyosanız eğer a3 ,honda civic ,mini cooper ,skoda oktavia bakılabilir.bunlar arasından bence honda civic alınır.Arkadaşlar dün 1.075.000 TL lik açmıştım ama dün konustugumuza göre en üst limit 1.250.000 TL
Araç bana alınacak 18 yaşındayım
Tercihimiz MERCEDES VE BMW OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
Sarı siteden ilan linki atarsanız çok makbule geçer teşekkürler.
Focus 2. Viteste mi!Usta bende var manuel gram pişman etmedi 1.5 dizel focus tokatlıyor öyle diyeyim
Bu gün adana reyalde inceleme fırsatım oldu araba çok iyi sadece şarj etme kapağı bna pek kaliteli gelmedi belkide hafif olmasının bi önemi fln vardır onu bilmiyorum ama onun dışında çok güzel V1 paket alırsınız bu paraya babamı ikna etmeye çalışıyorum togg için bizde 1.5 2023 Duster var toggun şoför koltuğuna bindim konfor direk vuruyor ama vitese alışmak zaman alırArkadaşlar dün 1.075.000 TL lik açmıştım ama dün konustugumuza göre en üst limit 1.250.000 TL
Araç bana alınacak 18 yaşındayım
Tercihimiz MERCEDES VE BMW OLARAK BELİRLENMİŞTİR.
Sarı siteden ilan linki atarsanız çok makbule geçer teşekkürler.
Togg yerine Tesla al hocam benceFocus 2. Viteste mi!
Bu paraya Aralık'ta togg alabilirsin
Bu gün adana reyalde inceleme fırsatım oldu araba çok iyi sadece şarj etme kapağı bna pek kaliteli gelmedi belkide hafif olmasının bi önemi fln vardır onu bilmiyorum ama onun dışında çok güzel V1 paket alırsınız bu paraya babamı ikna etmeye çalışıyorum togg için bizde 1.5 2023 Duster var toggun şoför koltuğuna bindim konfor direk vuruyor ama vitese alışmak zaman alır
1 milyona Tesla bul ben 3 tane alımTogg yerine Tesla al hocam bence
O fiyata bulursa iki tanede ben istiyorum.1 milyona Tesla bul ben 3 tane alım
hocam togg a zor ikna oluyor bu eskiler sarj a alışamadı daha telefonu hızlı sarj özelliği var 15/16 dk da 0 dan 100 oluyor baba telefonunu alıyorum diyorum daha sarj olmadı diyo 100 diyorum yok az daha dursun diyor biraz garipler bide tesla alacak para yok millet para yok diyor borçlarını ödemiyor ama araba alırken alıyorlar zaten para değerini kaybediyor kısaca PARA YOKKkTogg yerine Tesla al hocam bence
hocam vergisiz model y 1. 1m küsürden başlıyor ama vergi ve en alt paketle 2.150kTogg yerine Tesla al hocam bence
Kanka bende beğendim de egzozdan ceza yiyo araçİ20N harika bir araçtır. Bu fiyatlarda alabileceğin en zevkli araçlardan biridir. Özellikle genç biri için bulunmaz nimetlerden.
180Km en fazla kaç