Neler Yeni

1.250.000TL ARABA ÖNERİSİ LÜTFEN

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
hocam sedan düşünüyorum yazmıştın vaz mı geçtin sedandan
Kararsızım hocam şimdi izledim de i20 tamam performanslı araçta pek beğenmedim sedan tercihim ya net net okey sedan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kötü hocam

hocam sedan düşünüyorum yazmıştın vaz mı geçtin sedandan
Hatchback ile sedan arasında gidip geliyoruz hocam marka bmw Mercedes dedikte her marka olabilir

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
F30 hakkında ne dersiniz yada cla 180d falan yada farklı bir marka öneriniz

.
Hocam BMW uzerinde cok araba kullandik tum serileri guzel fakat turkiyede cok sikistirildigi ve bakimi yetkili serviste olmadiig icin temiz bulmaniz sizi ugrastirmaz.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Hocam BMW uzerinde cok araba kullandik tum serileri guzel fakat turkiyede cok sikistirildigi ve bakimi yetkili serviste olmadiig icin temiz bulmaniz sizi ugrastirmaz.
Sıkıştırıldigi derken hocam anlamadım ve siz arabadan anliyo gibsiniz farklı marka model de olur arabalar onerebilirmisiniz

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Sıkıştırıldigi derken hocam anlamadım ve siz arabadan anliyo gibsiniz farklı marka model de olur arabalar onerebilirmisiniz
Hocam yurt disi klavye oldugu icin turkce yazamiyorum fazla SIKISTIRMA yani arabayi sinirlarinin ustunde zorladiklari icin sorunlar oluyor. Hocam araba önerme isi arabadan ne beklendigine bagli spor guclu ise BMW konforlu suzulmek istiyorsaniz Mercedes.

Normalde koyu bir BMW ciyim fakat Turkiye sartlarina bakilirsa spor ve zevk amacinda I20N de mantikli bir araba hem az gitmis hemde yipranmamistir 320 ler kadar. Eger arabayi zevkle kullanmak ve benzin masrafini umursamiyorsaniz mantili bence.

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Hocam yurt disi klavye oldugu icin turkce yazamiyorum fazla SIKISTIRMA yani arabayi sinirlarinin ustunde zorladiklari icin sorunlar oluyor. Hocam araba önerme isi arabadan ne beklendigine bagli spor guclu ise BMW konforlu suzulmek istiyorsaniz Mercedes.

Normalde koyu bir BMW ciyim fakat Turkiye sartlarina bakilirsa spor ve zevk amacinda I20N de mantikli bir araba hem az gitmis hemde yipranmamistir 320 ler kadar. Eger arabayi zevkle kullanmak ve benzin masrafini umursamiyorsaniz mantili bence.
İ20n hatchback olduğu için vazgecildi hocam sedan ve suv tercih olarak

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
İ20n hatchback olduğu için vazgecildi hocam sedan ve suv tercih olarak
Anladim fakat bence aile iseniz yuksek km li araclara bulasmayin derim yurt disinda yuksek km li arabar cok daha ucuz ve guvenilir olunuyor full servis bakimli oldugu icin.

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
bence sıfır clio olabilir onlarda guzel ben senin yerinde olsam bmw 318 yada golf 7.5 alirim ama kendi paranla alcaksan sıfır clio en iyisi yada sıfır corolla

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
Arkadaşlar dün 1.075.000 TL lik açmıştım ama dün konustugumuza göre en üst limit 1.250.000 TL

Araç bana alınacak 18 yaşındayım

Tercihimiz MERCEDES VE BMW OLARAK BELİRLENMİŞTİR.

Sarı siteden ilan linki atarsanız çok makbule geçer teşekkürler.
Kral sen f30 istiyorsun içten içe herhalde ama bence önce piyasada iyi giden bir c sedan al hem acemiliğini atarsın sedan sürmeye alışırsın hem de piyasa arabası olduğu için iyi de değerlenir 1 yıl kullanıp satarsın hem az yakar ekonomik olur
örnek: focus , megane , civic , corolla tarzı araçlar olabilir

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
bence sıfır clio olabilir onlarda guzel ben senin yerinde olsam bmw 318 yada golf 7.5 alirim ama kendi paranla alcaksan sıfır clio en iyisi yada sıfır corolla
7.5 golf ne diye geciyo sitelerde link atarmisiniz hocam kategorilerde 7.5golf yok

Kral sen f30 istiyorsun içten içe herhalde ama bence önce piyasada iyi giden bir c sedan al hem acemiliğini atarsın sedan sürmeye alışırsın hem de piyasa arabası olduğu için iyi de değerlenir 1 yıl kullanıp satarsın hem az yakar ekonomik olur
örnek: focus , megane , civic , corolla tarzı araçlar olabilir
E tabi f30kim istemez dkdjxjd

Bide zaten focus var şuan hocam ama hatchback onu satıp sedan düşünüyoruz civic bi ara düşündüm de ne bileyim civic ilan link atarsanız güzel olabilir coralla hiç güzel bi araç değil bence en azından bana hitap etmiyo diyelim megane da aynı şekilde hitap etmiyor civic link alabilirim

Clio çok kullandik be hocam bıktık yani 3tane clio kullandik suana kadar suandada focus var hatchback

Anladim fakat bence aile iseniz yuksek km li araclara bulasmayin derim yurt disinda yuksek km li arabar cok daha ucuz ve guvenilir olunuyor full servis bakimli oldugu icin.
Yurtdışı tabi öyle de burası Türkiye hocam dkdjxj maks km 150bin bakiyoruz ya zaten ama genelde 100-120 bakiyoruz

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
7.5 golf ne diye geciyo sitelerde link atarmisiniz hocam kategorilerde 7.5golf yok

E tabi f30kim istemez dkdjxjd

Bide zaten focus var şuan hocam ama hatchback onu satıp sedan düşünüyoruz civic bi ara düşündüm de ne bileyim civic ilan link atarsanız güzel olabilir coralla hiç güzel bi araç değil bence en azından bana hitap etmiyo diyelim megane da aynı şekilde hitap etmiyor civic link alabilirim

Clio çok kullandik be hocam bıktık yani 3tane clio kullandik suana kadar suandada focus var hatchback

Yurtdışı tabi öyle de burası Türkiye hocam dkdjxj maks km 150bin bakiyoruz ya zaten ama genelde 100-120 bakiyoruz
Knk ilk arabadan f30 alma bence golf saglam https://shbd.io/s/GN7QfOlc

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,508
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom