Neler Yeni

1.250.000TL ARABA ÖNERİSİ LÜTFEN

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Ekran sorunu düzeltilirse güzel araç o fiyata baya ciddi bir sorun çünkü o ekranı
Evet hocam ben çok görüyorum ekran sorunu oluyor diyenleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran sorunu düzeltilirse güzel araç o fiyata baya ciddi bir sorun çünkü o ekranı
Sizin bir araç öneriniz varmıdır

Reav

80+ Silver
Evet hocam ben çok görüyorum ekran sorunu oluyor diyenleri

Sizin bir araç öneriniz varmıdır
Ünidesin zaten 2014 2015 model parça değişkenli 520ler var güzel gidebilir benzinini karsilayabileceksen

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Ünidesin zaten 2014 2015 model parça değişkenli 520ler var güzel gidebilir benzinini karsilayabileceksen
Suan üni de değilim hocam ayrıca sadece benim bineceğim bi araç değil ailede binecek

Reav

80+ Silver
Suan üni de değilim hocam ayrıca sadece benim bineceğim bi araç değil ailede binecek
Ben siz süreceksiniz anladım sadece o zaman togg veya chery önerimdir ben o paralara sırf sedan olsun diye corolla felan almazdim

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Ben siz süreceksiniz anladım sadece o zaman togg veya chery önerimdir ben o paralara sırf sedan olsun diye corolla felan almazdim
Corolla beni birak babam da tercih etmez hocam

Togg yani güzelde hocam şarj konusu şüpheli kocaeli izmitte oturuyorum burda kac benzinlikte sarj istasyonu var bilmiyorum

Reav

80+ Silver
Corolla beni birak babam da tercih etmez hocam

Togg yani güzelde hocam şarj konusu şüpheli kocaeli izmitte oturuyorum burda kac benzinlikte sarj istasyonu var bilmiyorum
Benzinlikte değilde örneğin ben bizim buradaki migroslarin önünde görüyorum avmlerin önünde görüyorum baya var şehir içi ama şehir dışı yolculukla 500 kilometre menzille sıkıntı yaşatır bence elektrikliler şuan şehir içi sorun yaşamazsınız bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
muk
7.5 golf ne diye geciyo sitelerde link atarmisiniz hocam kategorilerde 7.5golf yok

E tabi f30kim istemez dkdjxjd

Bide zaten focus var şuan hocam ama hatchback onu satıp sedan düşünüyoruz civic bi ara düşündüm de ne bileyim civic ilan link atarsanız güzel olabilir coralla hiç güzel bi araç değil bence en azından bana hitap etmiyo diyelim megane da aynı şekilde hitap etmiyor civic link alabilirim

Clio çok kullandik be hocam bıktık yani 3tane clio kullandik suana kadar suandada focus var hatchback

Yurtdışı tabi öyle de burası Türkiye hocam dkdjxj maks km 150bin bakiyoruz ya zaten ama genelde 100-120 bakiyoruz
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...akyajli-civic-executive-plus-1135745126/detay
bu tarz 182 beygir nasıl

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Benzinlikte değilde örneğin ben bizim buradaki migroslarin önünde görüyorum avmlerin önünde görüyorum baya var şehir içi ama şehir dışı yolculukla 500 kilometre menzille sıkıntı yaşatır bence elektrikliler şuan şehir içi sorun yaşamazsınız bence
İşte hocam benim sehir dışı da yapacağım bi yol var arkadasimin yanına gideceğim araba alindiginda ve git gel 1900km

İLk arabayi 320 alirsan duvara girersin

COrolla varken tırt araba
Niye yav dkdjxj

İLk arabayi 320 alirsan duvara girersin

COrolla varken tırt araba
Civic daha güzel degilmi hocam neden tirt

Arda0

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
728
İsim
Arda Saraçoglu
İşte hocam benim sehir dışı da yapacağım bi yol var arkadasimin yanına gideceğim araba alindiginda ve git gel 1900km

Niye yav dkdjxj

Civic daha güzel degilmi hocam neden tirt
Kalite olarak fark var ve corolla daha ucuz

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Kalite olarak fark var ve corolla daha ucuz
Anladım reis

Chery omoda 5 nasıl araçtır hocam comfort paket 1.100.000
Luxury 1300000

Hocam bayide baya indirim yapıyorlar bizde tiago8 var efso
Hocam omoda 5 ile farkları nedir toggo8 in

Son düzenleme:

Reav

80+ Silver
Anladım reis

Chery omoda 5 nasıl araçtır hocam comfort paket 1.100.000
Luxury 1300000

Hocam omoda 5 ile farkları nedir toggo8 in
Omoda yı bilmiyorumda tiggo8 baya sağlam ve iyi bir araç chery tarafındanda tiggo8 öneririm

-°°-Aquaman-°°-

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Aziz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,065