Kıvanç🖱️
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,910
Ben de günlük kullanım için alacağım 1.9 almak istiyordum çok büyük kaba durur diye 1.4 düşünüyorum şuan sizce hangisini almalıyım1.099 da iyi 1.9 lt için daha öncr 1.4 lt bu fiyataydı.
Bunları eğer dağa bayıra uzun süreler için çıkmıyorsanız boşa almayın. 3-4 saat sonra açıp içiçecekseniz karaca 2 lt almıştım 170 e falan denk geldi mis gibi. Tek sorunu açtıktan sonra hızlı tüketmek gerekiyor![]()
Tamamen kişisel tercih hocam.. Pikniğe gideceksen büyük olanı al, günlük okulda, işte, kütüphanede vs kullanacaksan 1.4l yeter benceBen de günlük kullanım için alacağım 1.9 almak istiyordum çok büyük kaba durur diye 1.4 düşünüyorum şuan sizce hangisini almalıyım
Günlük kullanımdan kastın benim gibi içine çayı doldurup akşam gezmesi yada pikniğe götürmekse Karaca marka al 200-300 tl ye sana yeter ama içine soğuk su koyucam gün boyu sürekli az az içicem dersen stanley al ve bunlar baya ağır termoslar öyle elinde gezdiricek gibi değil.Ben de günlük kullanım için alacağım 1.9 almak istiyordum çok büyük kaba durur diye 1.4 düşünüyorum şuan sizce hangisini almalıyım
Hiçbir şey için beklenemez artık. Maalesef.1.9 LT'sini 1000 TL 'ye almıştım bence beklenebilir.