iPhone se 2022 vs İPhone 12

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Reaksiyon skoru
516
Arkadaşlar şuan iPhone 14 pro kullanıyorum lakin yarın satacağım başlıktaki gibi 2 modelden hangisini almalıyım batarya ve azda olsa oyun konusunda iyi olmasını isterim küçük ekran farketmez benim için lakin güncelleme ve işlemci bakımından se 3 daha iyi iPhone 12 oled ekran ve ekran geniş onun dışında fark varsa yazarsanız sevinirim aralarında 128gb nın 3000TL oynuyor sizce 12 için 3000 verilir mi yoksa se 3 alıp geçeyim mi?

Arkadaşlar şuan iPhone 14 pro kullanıyorum lakin yarın satacağım başlıktaki gibi 2 modelden hangisini almalıyım batarya ve azda olsa oyun konusunda iyi olmasını isterim küçük ekran farketmez benim için lakin güncelleme ve işlemci bakımından se 3 daha iyi iPhone 12 oled ekran ve ekran geniş onun dışında fark varsa yazarsanız sevinirim aralarında 128gb nın 3000TL oynuyor sizce 12 için 3000 verilir mi yoksa se 3 alıp geçeyim mi?
Verilir se serisini hiç sevmiyorum

Para varsa geçilir tabii ki, 13 Mini de dşünebilirsin.

Hocam 14 Pro'dan SE'ye geçme derim bende zamanında Samsung m52 telefondan geçtim ekran kalitesi çok kötü geliyor ama sorun olmaz diyorsanız geçebilirsiniz güzel cihaz. Batarya konusunda oyun oynuyorsanız sizi üzer. Tamamen size kalmış bir şey.
Hocam ben zamanında se 2 kullandım benim için problem yok ama 12 ile se 3 arasında kalmamın sebebi se 3 işlemci olarak daha yeni nesil ama 12 daha oled ve piyasası var gibi sizce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Para varsa geçilir tabii ki, 13 Mini de dşünebilirsin.
Bütçem yetmiyor 13 mini için maksimum 29 bin bütçem.

Hocam ben zamanında se 2 kullandım benim için problem yok ama 12 ile se 3 arasında kalmamın sebebi se 3 işlemci olarak daha yeni nesil ama 12 daha oled ve piyasası var gibi sizce.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütçem yetmiyor 13 mini için maksimum 29 bin bütçem.
29 a en kralını bulursun 13 Mini nın.

15 al

Geri