Yardım HANGİ M2 SSD ALİNMALİ?

Kioxia dramli sanırım gigabyte da hmb var drama gerek yok fln yazio sitesinde sizde hangisi alınmalı
G2 Tabiiki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

https://www.amazon.com.tr/dp/B09K7C...e=380333&creativeASIN=B09K7CR37G&linkCode=asn Nays ile bunu alsana 1300 1200 TL'ye falan gelir? bu fiyata alabileceğinin en iyisi

MLD al.

hocam gigabyte en azından bilindik marka ve diğerlerinden daha kaliteli verilerimi diğer ikisine emanet etmezdim bu ssdleri fiyat performans sistemlerde kullanıyorlar mld ve knoxia yı ellerinde kalacağını bildiklerinden kullannıyorlar
Kioxiayi ellerinde kalacağından mı kullanıyorlar? Ha DRAMli olduğu için değil yani? :D

Hocam sizden duymak üzdü. MLD önermenizi beklemezdim.

Kioxiayi ellerinde kalacağından mı kullanıyorlar? Ha DRAMli olduğu için değil yani? :D

Hocam sizden duymak üzdü. MLD önermenizi beklemezdim.
Abi geç baktınız iptal mi edim gigabyte aldım 2.el 980 pro onerirmisin 1200e 6tb veri yazılmış

Kioxia dn iyidir.
Benim kafa gg ya ben gigabyte al dediler diye aldım M2 hakkında bilgim yok düşük bütçe de yüksek bütçem olsa direk kc3000 çekerdim

Abi geç baktınız iptal mi edim gigabyte aldım 2.el 980 pro onerirmisin 1200e 6tb veri yazılmış

Benim kafa gg ya ben gigabyte al dediler diye aldım M2 hakkında bilgim yok düşük bütçe de yüksek bütçem olsa direk kc3000 çekerdim
KC3000 müthiş bir SSD alınır bak :D

MLDnin vaadettiği değerleri vereceğine inanan var mı ? Özellikle bu sorundan muzdarip birçok kişi varken inanmak yanlış olur.

Nays ile alabiliyorsan KC3000 al 1200e falan gelir.

KC3000 müthiş bir SSD alınır bak :D
Para yetmio hocam

MLDnin vaadettiği değerleri vereceğine inanan var mı ? Özellikle bu sorundan muzdarip birçok kişi varken inanmak yanlış olur.

Nays ile alabiliyorsan KC3000 al 1200e falan gelir.
Mld almam ztn gigabyte aldık iptal edemmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,201
Üyeler
195,296
Son üye
burakaghx
Geri