ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aliom ozmn eywiçim rahat etsin diyorsan gigabyte al geç
Aliom ozmn eywiçim rahat etsin diyorsan gigabyte al geç
Knk sence 2.el aynı paraya 980 pro almak daha mı mantıklı garantiliiçim rahat etsin diyorsan gigabyte al geç
G2 Tabiiki![]()
Kioxia Exceria 500gb Plus G2 M.2 Nvme Lrd20z500gg8 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kioxia Exceria 500gb Plus G2 M.2 Nvme Lrd20z500gg8 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Gigabyte AORUS 500GB 5000E (5000MB Okuma / 3800 MB Yazma) NVMe M.2 SSD Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Gigabyte AORUS 500GB 5000E (5000MB Okuma / 3800 MB Yazma) NVMe M.2 SSD yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
MLD 500GB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB M.2 SSD (MLD22M500P21-500)
MLD 500GB M500 NVMe Gen4 Okuma 7000MB-Yazma 4700MB M.2 SSD (MLD22M500P21-500) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Kioxia dramli sanırım gigabyte da hmb var drama gerek yok fln yazio sitesinde sizde hangisi alınmalı
Kioxiayi ellerinde kalacağından mı kullanıyorlar? Ha DRAMli olduğu için değil yani?hocam gigabyte en azından bilindik marka ve diğerlerinden daha kaliteli verilerimi diğer ikisine emanet etmezdim bu ssdleri fiyat performans sistemlerde kullanıyorlar mld ve knoxia yı ellerinde kalacağını bildiklerinden kullannıyorlar
Hocam sizden duymak üzdü. MLD önermenizi beklemezdim.MLD al.
Kioxia dn iyidir.Kioxiayi ellerinde kalacağından mı kullanıyorlar? Ha DRAMli olduğu için değil yani?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizden duymak üzdü. MLD önermenizi beklemezdim.
Değil.Kioxia dn iyidir.
Abi geç baktınız iptal mi edim gigabyte aldım 2.el 980 pro onerirmisin 1200e 6tb veri yazılmışKioxiayi ellerinde kalacağından mı kullanıyorlar? Ha DRAMli olduğu için değil yani?
Hocam sizden duymak üzdü. MLD önermenizi beklemezdim.
Benim kafa gg ya ben gigabyte al dediler diye aldım M2 hakkında bilgim yok düşük bütçe de yüksek bütçem olsa direk kc3000 çekerdimKioxia dn iyidir.
KC3000 müthiş bir SSD alınır bakAbi geç baktınız iptal mi edim gigabyte aldım 2.el 980 pro onerirmisin 1200e 6tb veri yazılmış
Benim kafa gg ya ben gigabyte al dediler diye aldım M2 hakkında bilgim yok düşük bütçe de yüksek bütçem olsa direk kc3000 çekerdim
Nays ile alabiliyorsan KC3000 al 1200e falan gelir.Abi geç baktınız iptal mi edim gigabyte aldım 2.el 980 pro onerirmisin 1200e 6tb veri yazılmış
Benim kafa gg ya ben gigabyte al dediler diye aldım M2 hakkında bilgim yok düşük bütçe de yüksek bütçem olsa direk kc3000 çekerdim
Para yetmio hocamKC3000 müthiş bir SSD alınır bak![]()
Mld almam ztn gigabyte aldık iptal edemmiMLDnin vaadettiği değerleri vereceğine inanan var mı ? Özellikle bu sorundan muzdarip birçok kişi varken inanmak yanlış olur.
Nays ile alabiliyorsan KC3000 al 1200e falan gelir.
Nays kullanamaz mısın hocam?Para yetmio hocam
Mld almam ztn gigabyte aldık iptal edemmi