Neler Yeni

Yardım HANGİ M2 SSD ALİNMALİ?

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
Abi geç baktınız iptal mi edim gigabyte aldım 2.el 980 pro onerirmisin 1200e 6tb veri yazılmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kafa gg ya ben gigabyte al dediler diye aldım M2 hakkında bilgim yok düşük bütçe de yüksek bütçem olsa direk kc3000 çekerdim
hocam 980 pro yu erken söylemen lazımdı samsung bu işin en üst noktasıdır en üst pro serilerini kesinlikle kaçırmayın alın ticari bir kafayla iphone almaya benzer ama olsun hocam gigabyte dan pişman olmazsın bence bir de sıfır alıyorsun sıfır mal almak her zaman daha iyi oluyor ama bir de soğutucunun gücünü sonradan keşfettim herkese öneririm 100 liraya 1 tane pasif soğutma alın takın ucuz olsun önemli değil ısındığı zaman çok fazla götürüyor sağlığından

Kioxiayi ellerinde kalacağından mı kullanıyorlar? Ha DRAMli olduğu için değil yani? :D

Hocam sizden duymak üzdü. MLD önermenizi beklemezdim.
kioxia toshibanın uzantısı hiç güvenmiyorum 1 gram güvenmem siz de tavsiye etmeyin kimseye ucuz olursa olsun dram felan varmış olursa olsun evet sözümün de arkasındayım ellerinde kalacağını bildiklerinden hazır sistemlere koyuyorlar

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,338
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis

Kioxia dramli sanırım gigabyte da hmb var drama gerek yok fln yazio sitesinde sizde hangisi alınmalı
Kioxia öneririm Gigabyte'da dram olmaması sorun yaşatabilir hmb'yi bilmiyorum ama. Bu arada bundan birkaç gün önce 1400 TL'ye Kioxia g2 1tb'ı 1400e almıştım. Tam onu önereyim 300 tl daha çık bunu al diyecekken baktım fiyatı 2000 tl olmuş. Allah yardımcımız olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
hocam 980 pro yu erken söylemen lazımdı samsung bu işin en üst noktasıdır en üst pro serilerini kesinlikle kaçırmayın alın ticari bir kafayla iphone almaya benzer ama olsun hocam gigabyte dan pişman olmazsın bence bir de sıfır alıyorsun sıfır mal almak her zaman daha iyi oluyor ama bir de soğutucunun gücünü sonradan keşfettim herkese öneririm 100 liraya 1 tane pasif soğutma alın takın ucuz olsun önemli değil ısındığı zaman çok fazla götürüyor sağlığından

kioxia toshibanın uzantısı hiç güvenmiyorum 1 gram güvenmem siz de tavsiye etmeyin kimseye ucuz olursa olsun dram felan varmış olursa olsun evet sözümün de arkasındayım ellerinde kalacağını bildiklerinden hazır sistemlere koyuyorlar
Alakası yok alanlardan en ufak şikayet yok toshibanın uzantısıysa ne olmuş toshiba kötü marka mı ? :D saçma önyargılar yapmayalım.

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,244
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
MLDnin vaadettiği değerleri vereceğine inanan var mı ? Özellikle bu sorundan muzdarip birçok kişi varken inanmak yanlış olur.

Nays ile alabiliyorsan KC3000 al 1200e falan gelir.
mld vadettiği değerleri vermiyor ben aldım pişman oldum iade denedim üründe sorun yok diyip kabul de etmediler. Ucuz etin yahnisi..

DisastrousTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Nurullah Atlı
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Oyun. İkinci El, Matematik
Instagram
https://www.instagram.com/nurullah_atl
Steam
https://steamcommunity.com/id/disastroustr
Twitter
nurullah6152
Facebook
1000009873
Discord
Psyco6152#8468
toshiba rezalet bir depolama ürünleri üreticisi rezalet satış yapamıyorlar diye ssd piyasasına başka isimle giriyorlar çıkartsalardı ya toshiba diye satamazlar
Alakası yok alanlardan en ufak şikayet yok toshibanın uzantısıysa ne olmuş toshiba kötü marka mı ? :D saçma önyargılar yapmayalım.

ön yargı felan yok kullandığım için söylüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan
toshiba rezalet bir depolama ürünleri üreticisi rezalet satış yapamıyorlar diye ssd piyasasına başka isimle giriyorlar çıkartsalardı ya toshiba diye satamazlar

ön yargı felan yok kullandığım için söylüyorum
Ne hikmetse ben de kioxia LRC kullanıyorum. Sata ssdleri kronik sorunlu ama adı üstüne sata ssdleri. M2leri FP olarak üstüne tanımam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,152
İsim
Murat Orhan

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Dramsiz bir ürün sanırım ömrü nasıl olur
Hocam bende ssd arayışındayım, bilmediğimden soruyorum dram ne oluyor artıları felan nedir

Kanka neredesin sen ya

Bende arıyorum depolama ama bilgim yok, fp güzel bişey ne var bütçe 1500,
M2 slotum dolu ssd alıcam mecbur

Top Bottom