ConquerorXIV
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,645
12 yaşında kafasında bile değil kaaleye alma boşver12 yaşındakiler technopattan sonra bu forumu da basmış.
12 yaşında kafasında bile değil kaaleye alma boşver12 yaşındakiler technopattan sonra bu forumu da basmış.
Pıtır ok12 yaşındakiler technopattan sonra bu forumu da basmış.
Pıtırın anlamı var ama senin ppnin anlamı yok.Pıtır ok
Pp siz pıtır sütünü içPıtırın anlamı var ama senin ppnin anlamı yok.
12 yaşında olunca zoruna mı gitti ?Pp siz pıtır sütünü iç öyle bu saatte yorum yaz senin uyku vaktin geldi haydi
Yok kendin 12 yaşındasın millete yaşını dayatma12 yaşında olunca zoruna mı gitti ?
Kendi yaşımı dayatmıyorum gelmiş ayyaş diyor.Hakaret ediyor sende gelip kendimi savundum diye benimle dalga geçiyrosun assdklfnkladsf kim kimi pıtıcık yapıyormuş görek.Bu forumunda hali yaman sizin yüzünüzden.Yok kendin 12 yaşındasın millete yaşını dayatmauslu uslu yorum yap millete sataşma pıtırcık yaparlar seni ppsiz pıtır
![]()
haaaa seni hatırladım technopata 100 civarı mesasjın vardı herkes 2000 bin lira civarı düzgün kulaklık önereriken sen inadına rampage öneren arkadassın12 yaşında olunca zoruna mı gitti ?
Hayatımda rampage kullanmadım rampage önermem.haaaa seni hatırladım technopata 100 civarı mesasjın vardı herkes 2000 bin lira civarı düzgün kulaklık önereriken sen inadına rampage öneren arkadassın
Benim pp belli yerim yurdum belli pıtırcık ayrıca ayyaş demeden önce adamla dalga geçer gibi yorum yapıyorsunKendi yaşımı dayatmıyorum gelmiş ayyaş diyor.Hakaret ediyor sende gelip kendimi savundum diye benimle dalga geçiyrosun assdklfnkladsf kim kimi pıtıcık yapıyormuş görek.Bu forumunda hali yaman sizin yüzünüzden.
oyle hocam bu diğer forumda hiç laf dinlemez aldırıs etme kendi halinde tatlı bi arkadasBenim pp belli yerim yurdum belli pıtırcık ayrıca ayyaş demeden önce adamla dalga geçer gibi yorum yapıyorsunforumun yaş ortalamasını sen düşürüyorsun eminim bundan
pıtırcık seni
Yav gelmiş bana satasiyor çocukla uğraşmadigimiz kaldıhaaaa seni hatırladım technopata 100 civarı mesasjın vardı herkes 2000 bin lira civarı düzgün kulaklık önereriken sen inadına rampage öneren arkadassın
Birileri uyarı yedi sanırımGörseldeki kutu gibimidir diye sordum ayyaş.
Bilmiyorsan yorum yapma ilk konuyu düzgün oku.