Razer blackwidow v4 pro green vs Asus rog strix flare II animate nx red

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,523
Bütçe
5500
Mekanik klavye alacağım başlıkta belirttiğim 2 klavye arasında kaldım sizce hangisi iyi yada alınmalı.

İlla ikisi arasından seçeceksen Flare 2 Animate alıp modlama yapmanızı öneririm. Ha custom toplamak istiyorsanız @MuratTheFounderOfGariban yardımcı olur.

Teşekkür ederim custom çok maliyetli mi peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla ikisi arasından seçeceksen Flare 2 Animate alıp modlama yapmanızı öneririm. Ha custom toplamak istiyorsanız @MuratTheFounderOfGariban yardımcı olur.

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir şey istediğine göre değişir. Üstün koru bir şey için Switch keycap değişimi daha üst düzey istiyorsan da yalıtım veya tape mode vs yapabiliriz

Nasıl bir şey istediğine göre değişir. Üstün koru bir şey için Switch keycap değişimi daha üst düzey istiyorsan da yalıtım veya tape mode vs yapabiliriz
Green switch gibi sesli olsun mesela kaliteli bir şey mesela razer asus steelseries karışımı gibi

Hocam

Asus Rog Strix Scope NX Deluxe Wireless RGB Red Switch Mekanik Gaming Klavye şu model için ne diyorsunuz almaya değer mi ?​

Alacağın hazır klavyelerin(çok üst düzey olanlar hariç) hiçbiri @MuratTheFounderOfGariban 'la modlayacağın gibi keyif vermeyecek muhtemelen. İyi düşün hocam o paraları vermeden 😬

Hocam 4500 5000 e kadar tam istediğim kıvamda bir custom mekanik çıkar mı?
İstediğin kıvamı açman lazım biraz hocam. Tam boy, TKL, %60 ? TR/US Layout? vs. gibi klavyede olmasını istediğin özellikleri yazarsan ve de klavyeden beklentilerini yazarsan yardımcı olmaya çalışırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri