Serhat-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,287
Döner alabilirsin mesela.sonucta alabılecgım bır sey olsun yeter anlaması cokmu zor
Döner alabilirsin mesela.sonucta alabılecgım bır sey olsun yeter anlaması cokmu zor
hay allahım cattık yaDöner alabilirsin mesela.
Arkadaşlar adam oyun önerisi istiyor siz gelip tavuk döner diyorsunuz. Adam size otistik demekte haklıtavuk döner yiyebilirsin mesela
Oyun önerisi istediği nerede yazıyor ?Arkadaşlar adam oyun önerisi istiyor siz gelip tavuk döner diyorsunuz. Adam size otistik demekte haklı
Kanka steamden tavuk döner yerine et döner alsam olur mu önerir misinOyun önerisi istediği nerede yazıyor ?
epic kuponuyla iskender söylücen böyle bol tereyağlıOyun önerisi istediği nerede yazıyor ?
Başka platformdan da olur demiş. Ben de hem döner önerisi hem de oyun önerisi yaptım. Konuyu ne kadar açık anlatacağı ona bağlı.Kanka steamden tavuk döner yerine et döner alsam olur mu önerir misin
s...tavuk döner yiyebilirsin mesela
platform dedım yıyecek demedımBaşka platformdan da olur demiş. Ben de hem döner önerisi hem de oyun önerisi yaptım. Konuyu ne kadar açık anlatacağı ona bağlı.
hay allahım cattık ya
bıdaha 80tlye oyun önerisi istemecegımaq
Adam zaten burda oyun önerisi istiyor. Başka platformdan kastı belli ki başka bir oyun pazarı da olur demekBaşka platformdan da olur demiş. Ben de hem döner önerisi hem de oyun önerisi yaptım. Konuyu ne kadar açık anlatacağı ona bağlı.
beni özetlediğiniz için saolunAdam zaten burda oyun önerisi istiyor. Başka platformdan kastı belli ki başka bir oyun pazarı da olur demek