MSI Mag CoreLiquid M360 alınır mı?

Reaksiyon skoru
29
Bütçe
4000
Arkadaşlar merhaba 3.5 4 arası bütçem mevcut msi mag coreliquid m360 alınır mı? Yoksa aklımda olan lt720 daha mı iyidir.

LT720'yi öneririm. ama bunu da düşünebilirsin.
Hocam bu da aklımda ama biraz eski bir model gibi geliyor. Şu an 13600 elimde mevcut ilerde 14700e geçme gibi bir düşüncem var geçtiğim zaman yine üzmeyecek bir soğutucu almayı düşünüyorum. Biraz kararsızım ne alsam konusunda.

hocam corsairin üzeceğini düşünmüyorum. ama biraz daha güncel iyi bişe olsun istersen bütçenin azıcık üzerinde ama Msi E360 bakabilirsin. Veya Arctic Liquid 360'ta olabilir. Ama bunların yanı sıra LT720'de üzmez. Seçenek bol karar vermek zor.

hocam corsairin üzeceğini düşünmüyorum. ama biraz daha güncel iyi bişe olsun istersen bütçenin azıcık üzerinde ama Msi E360 bakabilirsin. Veya Arctic Liquid 360'ta olabilir. Ama bunların yanı sıra LT720'de üzmez. Seçenek bol karar vermek zor.
Hocam 4k üzerine çok fazla çıkmak istemiyorum çıkarsam zaten arctic liquid alırım.

Arkadaşlar merhaba 3.5 4 arası bütçem mevcut msi mag coreliquid m360 alınır mı? Yoksa aklımda olan lt720 daha mı iyidir.
360r v2 kullanıyorum ve işlemcim 7800x3d yi gayet iyi soğutuyor. Görünüm olarak da güzel. Fiyatıda 3.5k civarındaydı. Tavsiye ederim.

Geri