Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
14 pm ile çektimde fazla titretmiştim blurlu çıkmışSadelik baya güzel ne ile çektin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel güzel
14 pm ile çektimde fazla titretmiştim blurlu çıkmışSadelik baya güzel ne ile çektin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Güzel güzel
Knk Fotoğrafda gördüğüm doğruysa XFX Markasını kullanıyorsun bende 2.EL RX 6700XT Almak istiyorum ve piyasa Uygun fiyatlı XFX ile dolu sence Soğutma Performansı nasıl memnunmusun ben günde 8 saat falan kullanıyorum Pc'yi sence onun soğutması yeterli olurmu benim içinSistem yeni bencmark testi yaparken çekim demiştim
Ben 2. El almama rağmen baya memnunum 66 dereceyi geçtiğini daha görmedim. İyi soğutması için kasanın konumu ve kasanın mesh olması soğumaya etkisi var. Sen yinede alırken test ederek alKnk Fotoğrafda gördüğüm doğruysa XFX Markasını kullanıyorsun bende 2.EL RX 6700XT Almak istiyorum ve piyasa Uygun fiyatlı XFX ile dolu sence Soğutma Performansı nasıl memnunmusun ben günde 8 saat falan kullanıyorum Pc'yi sence onun soğutması yeterli olurmu benim için
Reis % Kaç Fan ile çalışıyor seninki peki ve mümkünse Önceden yaptığın bir furmak test fotosu vs. varsa elinde atarmısın alırken karşılaştırim ona göre alimBen 2. El almama rağmen baya memnunum 66 dereceyi geçtiğini daha görmedim. İyi soğutması için kasanın konumu ve kasanın mesh olması soğumaya etkisi var. Sen yinede alırken test ederek al
Reis Madem yeni almışsın Sitemi Kart'dan da memnunsun Neden Satıyorsun Kartı O zamanBen 2. El almama rağmen baya memnunum 66 dereceyi geçtiğini daha görmedim. İyi soğutması için kasanın konumu ve kasanın mesh olması soğumaya etkisi var. Sen yinede alırken test ederek al
Reis % Kaç Fan ile çalışıyor seninki peki ve mümkünse Önceden yaptığın bir furmak test fotosu vs. varsa elinde atarmısın alırken karşılaştırim ona göre alim
Pc ye geçince yeni bir tane atarım sana fan hızınıda söylerim. İlk yaptığım testte bakmamıştım.Reis Madem yeni almışsın Sitemi Kart'dan da memnunsun Neden Satıyorsun Kartı O zaman
-Şansa Sahibinden'de denk geldim İlan fotosundan fark ettim DSGASDGSDGSDGDSGSDGSD
Milli mousekütüphanedeyim yurtta kalıyom bizim oda burası Alıntıyı görüntüle
Kasa inş poweboost değildir hocamYeni masa yaptım arkadaşlar değiştirdim odayı. (Kablolamayı en kısa sürede düzelteceğim. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı ? Önerilerinize açığım.)
Soldaki koltuktan memnun musunuz?
Evet onu ben kullanıyorum. Ama ben 74kilo kadarım. Daha boylu kilolu biri oturunca gacur gucur ediyor ve süngeri ince gibi yoruyor uzun kullanımda ağrıtır kıçı.Soldaki koltuktan memnun musunuz?
kasanın yanında ki motor modeli ne güzelmişLian li iar mini,5600x,RTX 4070,Arctic 280mm soğutma,silverstone rgb fan sistem güzel sessiz soğuk işlemci 4.85ghz oyunlarda rahat..
ben değilim şuan pert olduSoldaki koltuktan memnun musunuz?