dyinglightkotuoyundur
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 4,634
Önerilerinizi bekliyorum
2 güne sistem çıkacak bekle onu şuanki fiyat bandında iyi sistem yokÖnerilerinizi bekliyorum
Kim çıkartacak2 güne sistem çıkacak bekle onu şuanki fiyat bandında iyi sistem yok
mod art diye biriKim çıkartacak
![]()
MONACO-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GEFORCE RTX 4060 VENTUS 2X WHITE 8G 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MONACO-4060 sistem tavsiyesidir. RTX 4060 ekran kartı, AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
ram 2 tane![]()
hangisi daha iyi acaba? birazdan sipariş vereceğim
Bunu bende almayı düşünüyorum işlemci yi 5600 yapın ekstra para varsa fansız alın kule fan alın![]()
MONACO-4060 / AMD Ryzen 5 5600 MPK / MSI GEFORCE RTX 4060 VENTUS 2X WHITE 8G 8GB / 32GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
MONACO-4060 sistem tavsiyesidir. RTX 4060 ekran kartı, AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
Aynı foto atmışsınız galibaAlıntıyı görüntüle
hangisi daha iyi acaba? birazdan sipariş vereceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ram 2 tane
diğer arkadaşın dediği sistem ile benim fotoğrafını attığım arasından hangisi iyi diye soruyorum hocamBunu bende almayı düşünüyorum işlemci yi 5600 yapın ekstra para varsa fansız alın kule fan alın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynı foto atmışsınız galiba
Bende onu diyorum hocam ben mi yanlış görüyorum, aynı değil midiğer arkadaşın dediği sistem ile benim fotoğrafını attığım arasından hangisi iyi diye soruyorum hocam
anakart ve kasa farklı hocamBende onu diyorum hocam ben mi yanlış görüyorum, aynı değil mi
Tmmdır hocam şimdi fark ettim, ana kart hakkında fazla bilgim yok ama monza olanı sizin attığınız sistem ile aynı yapınca daha ucuz oluyoeanakart ve kasa farklı hocam
Tamamdır çok teşekkürlerTmmdır hocam şimdi fark ettim, ana kart hakkında fazla bilgim yok ama monza olanı sizin attığınız sistem ile aynı yapınca daha ucuz oluyoe