Nvidia Mx130
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,865
Kesinlikle Gta IV
Arma 3 alınır mi?Oynamadıysan gta4
Kesinlikle Gta IV
Arma 3 alınır mi?Oynamadıysan gta4
Arma 3 indirimde değil şu anda hocamArma 3 alınır mi?
tabiSteam_USD_Blocker.exe dimi hocam ?
vürüs olarak algıladığı şey crack dosyası onu karantinadan geri yükle yapınca sorun olmuyorUsta hepsi virüslü be
Usta virüs zaten ovürüs olarak algıladığı şey crack dosyası onu karantinadan geri yükle yapınca sorun olmuyor
bu arada güvenlik duvarı açıkken indirebiliyorsun bazılarını yani çok sıkıntı bir şey değilvürüs olarak algıladığı şey crack dosyası onu karantinadan geri yükle yapınca sorun olmuyor
allah korusun qbittorent devamama utorrent yapmıcan
Bittiydi doğru ya neyse.Arma 3 indirimde değil şu anda hocam
Ben kullanmak zorundayım bankacılık işlemleri falanda oluyor beni uzuun süre idare edecek oyun aldım bankacılık için falan ayrı bi pc alırsam eğer cracke dönerim muhtemelenYok artık yıl 2023 ve haila win defender mı kulanılıyor. Bence 20 kasından sonra anti virüsleri devre dışı bırakma zamaanı geldi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
allah korusun qbittorent devam
aynen öyle hocam parayı sadece online oyunlara verdim. (zaten alabileceğim offline oyunlar sadece yeni çıkan AAA oyunlar diğerlerinin çoğu var.)Bence 20 kasından sonra anti virüsleri devre dışı bırakma zamaanı geldi.
vürüs değil exe nin çalışmasını sağlıyorUsta virüs zaten oSDS
Virüsü niye geri yükleyeyim bilgisayara
Hocam fnv vs alın ömürlük zaaten hiç girmezsiniz torrent işine : DBen kullanmak zorundayım bankacılık işlemleri falanda oluyor beni uzuun süre idare edecek oyun aldım bankacılık için falan ayrı bi pc alırsam eğer cracke dönerim muhtemelen