Bünyamina
80+ Platinum
1 ay olmak üzere hiç mi sosyal medya da ya da bir yerde takılmıyorsun.Teşekkürler. Konunu gormedem hayal olarak kalacaktı sanırım
1 ay olmak üzere hiç mi sosyal medya da ya da bir yerde takılmıyorsun.Teşekkürler. Konunu gormedem hayal olarak kalacaktı sanırım
bedava.46TL ye almak istemediğim oyunu az önce 90TL'ye aldım.
High On Life oyununu aldım iyi midir? ? 40 dolarmış normalde , dolara geçilirse ciddi fiyat uçabilir.
90 lira da çok iyi fiyat high on life için dolara geçince en çok zam yiyecek oyunlardan biri46TL ye almak istemediğim oyunu az önce 90TL'ye aldım.
High On Life oyununu aldım iyi midir? ? 40 dolarmış normalde , dolara geçilirse ciddi fiyat uçabilir.
Five Nights at Freddy's : Security BreachHangi oyunu aldınız?
güzel oyun bence fiyatını hak ediyor46TL ye almak istemediğim oyunu az önce 90TL'ye aldım.
pis pis yollardan oynarsın kanka bir şey olmazAga 600 lira da yokki şimdi kalacak mecbur
Grafikte iyileşme gibi farklılıklar var. Buglar varsa çözmüşlerdir. Ufak tefek oynanıştaki değişikliklere gidilmiş olabilir. Düzeltme gibi düşün.Arkadaşlar gamepass teki crysis serisi ile steam deki arasında fark var mı? Bilen seri cevaplarsa çok iyi olur.
Usta hepsi virüslü bepis pis yollardan oynarsın kanka bir şey olmaz
yok beya ben yapıyom bir şey olmuyo qbittorrent kullancan ama birde yeşil linklere basmıcanUsta hepsi virüslü be
Normal Bir oyun, ama rick and morty izleyip sevdiysen bunuda seversin, oynanışıda keyifli.46TL ye almak istemediğim oyunu az önce 90TL'ye aldım.
cs ci rin ru sitesi güzel. forum kurallarından dolayı siteyi tam veremiyorum ama ordan bulmaya çalışın. En sevdiğim torrent sitesidir.Usta hepsi virüslü be
Steam_USD_Blocker.exe dimi hocam ?birde yeşil linklere basmıcan
Reis özelden tam atasana adınıcs ci rin ru sitesi güzel. forum kurallarından dolayı siteyi tam veremiyorum ama ordan bulmaya çalışın. En sevdiğim torrent sitesidir.
Maalesef virüssüz bulsam indirirdimyok beya ben yapıyom bir şey olmuyo qbittorrent kullancan ama birde yeşil linklere basmıcan Alıntıyı görüntüle500tl varsa mc storeda daha ucuzmuş bak.