🔥İndirim 🔥Trendyol Efsane Günler Başladı🔥

Sanadami bildirim Azerice geldi 😂
bn kardeşi gezdirirken bnada azerice geldi :ROFLMAO: göze dokunacak bişi görmedim pek

bu arada mis gibi indirimde babamdan kredi kartını alamadım diye hiç bir şey alamadım f310 vardı f710 da olsun diye onu aldırmaya çalıştım 314 mi öyle bi fiyata geliyordu içimde kaldı :/

hayır çıkmadı klavyem geleli çok oldu sıkıntısız da kullanıyorum. Tek olumsuz klavye ben aldığımda 2239 TL den satılıyordu ben aldıktan sonra 1999 TL ye düştü bi o sinirlendirdi.
Yorumun güldürdü beni :kekw: benim hyperx klavyeyi dip fiyata aldım hala o fiyata düşmedi 😂

hayır çıkmadı klavyem geleli çok oldu sıkıntısız da kullanıyorum. Tek olumsuz klavye ben aldığımda 2239 TL den satılıyordu ben aldıktan sonra 1999 TL ye düştü bi o sinirlendirdi.
Hocam 600tl daha ucuza alıp nasıl zarara geçtin biraz içini döker misin

Ben Kingston Kc3000 1tb yi 1600e aldım.
Öbür kargom ise adrese kapının önüne kadar geldi, bu iade diyip geri götürdü

hala var mı ?

ssd varsa etiket istiyorum

Yorumun güldürdü beni :kekw: benim hyperx klavyeyi dip fiyata aldım hala o fiyata düşmedi 😂
Hocam 600tl daha ucuza alıp nasıl zarara geçtin biraz içini döker misin

Ben Kingston Kc3000 1tb yi 1600e aldım.
Öbür kargom ise adrese kapının önüne kadar geldi, bu iade diyip geri götürdü
yanlış anlaşılmışım, klavye 2239 tl den satılırken ben indirimle cartla curtla 1439 tl ye aldım. Aldıktan sonra 1999 tl den satılmaya başlandı yani 1239 tl ye alabilirdim. Ama ne olursa olsun klavyeyi çok uyguna aldım. :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,388
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri