Ana Konu STEAM DOLARA GEÇTİ! (bir devrin sonu…)

Hocam rust 40 dolar yani 1200 TL. Attığın s yanlışmış geçmiş olsun

Umarım fiyatlandırmalar yanlıştır, kendi kendiliğine atandığı için falan böyle olmuştur. Eğer bu fiyatlardan satacaklarsa çok büyük sıkıntı. Hiç menaya özel doğru düzgün fiyatlandırma göremedim.

Umarım fiyatlandırmalar yanlıştır, kendi kendiliğine atandığı için falan böyle olmuştur. Eğer bu fiyatlardan satacaklarsa çok büyük sıkıntı. Hiç menaya özel doğru düzgün fiyatlandırma göremedim.
akşam indirim var bakacağız.

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Ben artık sitelerden key Alcam pahali olur ama kaç TL olcani görürüm en azından eğer Alcam oyun sadece steamde varsa orasına bişi diyemicem

Steam hiç satış yapamayınca bence eski haline çevirirler. Şahsen gidip zamanında 50TL ye alınabilen bir oyuna 1200TL veremem enayi değilim.

Steam hiç satış yapamayınca bence eski haline çevirirler. Şahsen gidip zamanında 50TL ye alınabilen bir oyuna 1200TL veremem enayi değilim.
O olmaz hocam işte. Keşke olsa ama olmaz.

O olmaz hocam işte. Keşke olsa ama olmaz.
Nasıl olmaz? TRY varken diyelim ki aylık 3-5 milyon TL lik satış yapabiliyor. USD geçti hiç satış yapılmıyor. Düşünsene koskoca Steam Türkiye'den para kazanamayacak neredeyse hiç satış yapamayacak. Steam ayağını komple mi kapatır yoksa eski fiyatlandırmaya mı döner?

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Nasıl olmaz? TRY varken diyelim ki aylık 3-5 milyon TL lik satış yapabiliyor. USD geçti hiç satış yapılmıyor. Düşünsene koskoca Steam Türkiye'den para kazanamayacak neredeyse hiç satış yapamayacak. Steam ayağını komple mi kapatır yoksa eski fiyatlandırmaya mı döner?
Hocam adı üstünde koskoca steam, türkiyeyi ve para birimini artık kabul etmeyeceğini açıkladı. Hani bu saatten sonra onlar için türkiye diye bir şey yok. Ayrıca zaten belirttiler, oyun geliştiriciler para kazanamıyor ve fiyatları ayarlayamıyor diye, bu duruma geçtik diye. Oyun geliştiricisi de haklı, işi gücü yok, sürekli, her gün, her gün tl usd ye bakıp göre fiyat mı belirtecek.
Adamların 20 dolara koyduğu oyunları 30-40 tl ye alıyorduk. Türkiye pazarı ne kadar büyük olsa da, kar getirmedikten sonra bir anlamı yok. Sonuçta bu dünyada türkiyeden başka ülkelerde var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,130
Üyeler
185,029
Son üye
yüzbaşıero
Geri