Neler Yeni

🔥Steam fiyatlarını 3 gün için kaydetme (BİTTİ)

Mr.White

80+ Bronze
Steam fiyatlarını 3 gün için kaydetme yolu.
-Öncelikle fiyatını kaydedeceğiniz oyunları sepete ekleyin.
-Ardından satın alma kısmında içinde para olmayan bir kartla satın almayı deneyin hata verecek.
-Steam desteğe girin buradan son ürünlerde başarısız satın alımlardaki oyunlar birini seçin.
-Bu başarısız satın alımı tekrarlamak istiyoruma basın. 72 saat boyunca eski fiyatlar geçerli olacak.

Bu yöntemi dolar kuruna geçince eğer TL fiyatı daha ucuza geliyorsa kullanabilirsiniz ya da elinize 3 gün içinde para geçecektir yine kullanabilirsiniz tavsiyem akşam 10-11 gibi yapın 23 Kasıma kadar süresi olur.

Kendimde denedim işe yarıyor

Not: Bir forumda görüp paylaştım, alıntıdır.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
Steam fiyatlarını 3 gün için kaydetme yolu.
-Öncelikle fiyatını kaydedeceğiniz oyunları sepete ekleyin.
-Ardından satın alma kısmında içinde para olmayan bir kartla satın almayı deneyin hata verecek.
-Steam desteğe girin buradan son ürünlerde başarısız satın alımlardaki oyunlar birini seçin.
-Bu başarısız satın alımı tekrarlamak istiyoruma basın. 72 saat boyunca eski fiyatlar geçerli olacak.

Bu yöntemi dolar kuruna geçince eğer TL fiyatı daha ucuza geliyorsa kullanabilirsiniz ya da elinize 3 gün içinde para geçecektir yine kullanabilirsiniz tavsiyem akşam 10-11 gibi yapın 23 Kasıma kadar süresi olur.

Kendimde denedim işe yarıyor

Not: Bir forumda görüp paylaştım, alıntıdır.
2 kez yapabilir miyim? Yani 6 gün

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Gökhan Topal
Anaaa tüh bilse idim stalker2 yi alırdık. Nasip değilmiş

Top Bottom