Da2 Outlast Kasıyor

Pattes

80+
Reaksiyon skoru
68
Arkadaşlar artık çok yoruldum hemen hemen oynadıgım her oyunda sıkıntı yaşıyorum bu sefer outlastta oyun içince gpu kullanımı sürekli değişsede yüzde 50 lerde buna rağmen oyun felaket kasıyor fps 20 lere düşüyor en fazla 62 gördüm yardım edin lütfen bıktım artık bu bilgisayardan

Sistemi hangi özelleştirmeler ile aldınız ?

burnintest diye bir uygulama var belki parçada belli sorun vardır hemen anlaşılabilen. detaylı test etmek için bilenler yazar elbet. vsync açıksa kapat güç tasarrufundaysa pc düzelt belki oyun 2k da çalışmayı deniyodur böyle gözle görülen sorun yoksa bilemem.

Butün parçaları sayabilir misiniz ? İtopya bazen değişiklik yapıyor sistenlerde sistemin bütün parçaları belli olmuyor.

ekran kartımın driveri guncel değil 20 4 2 de sizce onu yukseltmelimiyim ama bir ust modelinde adını unuttugum bir damga yoktu
Whql driveri deneyin. İşlemci stok soğutucu ise iyi bir işlemci soğutucu alın.

ekran kartınızın driver 20.5.1 ise 20.4.2 20.2.2 filan deneyin 8 gb ram outlast için yeterli seviyede

Butün parçaları sayabilir misiniz ? İtopya bazen değişiklik yapıyor sistenlerde sistemin bütün parçaları belli olmuyor.
5600 xt ekran kartı 3600 işlemci 8gb 3000mhz ram anakart b450
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartınızın driver 20.5.1 ise 20.4.2 20.2.2 filan deneyin 8 gb RAM outlast için yeterli seviyede
hayır 20.4.2 de

ekran kartımın driveri guncel değil 20 4 2 de sizce onu yukseltmelimiyim ama bir ust modelinde adını unuttugum bir damga yoktu
20.4.2 deneyin eğer sorun devam ederse benim gibi 20.5.1 çıkın derim en çok 5600xt kanadında düzeltme yapılmış bir optional bir software 20.5.1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,380
Üyeler
186,879
Son üye
SametEnki
Geri