Kral linear dedim![]()
Razer Huntsman V2 Tenkeyless US Layout ESL Edition RZ03-03941700-R3M1 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Huntsman V2 Tenkeyless US Layout ESL Edition RZ03-03941700-R3M1 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Huntsman V2 Tenkeyless US Layout ESL Edition RZ03-03941700-R3M1 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini...www.akakce.com
![]()
Razer Huntsman V2 Tenkeyless RZ03-03940300-R3M1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Huntsman V2 Tenkeyless RZ03-03940300-R3M1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Huntsman V2 Tenkeyless RZ03-03940300-R3M1 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 4.690,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütçeni aşıyor biliyorum ama ms ve polling rate değerleri istediğine en yakın bunlar ESL edition çok güzel duruyor
rk96 yellow önerecektim fakat 3600 olmuş fiyatLinear
Red swıtch
(Olabildiğince az MS en önemlisi)
TKl yada tam
Alıcağım yer güvenilir olsun
O kadarım yok 3k bile zorrk96 yellow önerecektim fakat 3600 olmuş fiyat
Hocam iyi mıdırC.tesi aldım bugün elime ulaştı.![]()
ASUS Rog Strix Scope Deluxe Cherry MX Red RGB Mekanik Gaming Klavye - Fiyatı, Yorumları
Rog Strix Scope Deluxe Cherry MX Red RGB Mekanik Gaming Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bilek desteği biraz şişik geldi bana daha kullanıyorum ben fazla sesli değil klavye hassasiyeti normalHocam iyi mıdır
linear zaten buKral linear dedim