ryangosling
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 397
Ben bi kaç sebepten 1 2 aydır çekmiyorum bazen canım çok istiyo ama yapmıyorum bunun bi zararı veya faydası var mı?
Zaten 1 2 kere öyle oldu da bazen cok zorlanıyorum ama dediğim gibi psikolojik sebeplerden yapamıyorumİllaki rüyalanırsın rüyalanmak yetiyor yapmasan bile. Yapmak çok şey götürüyor ama.
Yapmamak mı unutkanlık yapıyorUnutkanlık yapıyor
yapmak unutkanlık yapıyorZaten 1 2 kere öyle oldu da bazen cok zorlanıyorum ama dediğim gibi psikolojik sebeplerden yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapmamak mı unutkanlık yapıyor
Bak bana güven yeterince yorulan insanın yapası asla gelmiyor. Kendine bi spor belirle yor kendini. Ayrıca diyet yap sağlıklı beslen. Ben diyet yapmadıgım zamanlar, sağlıklı beslenmediğim zamanlar haftada 6 5 kere yapıyordum. Diyete başladım, sağlıklı besleniyorum, kendimi yorucak şekilde spor yapıyorum artık ayda 1 veya 2 ayda bir yapıyoruöZaten 1 2 kere öyle oldu da bazen cok zorlanıyorum ama dediğim gibi psikolojik sebeplerden yapamıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapmamak mı unutkanlık yapıyor
BU aralar psikolojim iyi olmadığı için yaptığım zaman kalp krizi gecirip ölüceğimi zannediyorum o yüzdrn istesemde yapamıyorumyapmak unutkanlık yapıyor
bu arada sorması ayıp belki ama 1-2 ay nasıl dayanıyon? ben her gün günde 8 posta atıyom
Kral nasıl 8 atıyon kan geliryapmak unutkanlık yapıyor
bu arada sorması ayıp belki ama 1-2 ay nasıl dayanıyon? ben her gün günde 8 posta atıyom
Ben zaten yapmıyorum diyorum?Bak bana güven yeterince yorulan insanın yapası asla gelmiyor. Kendine bi spor belirle yor kendini. Ayrıca diyet yap sağlıklı beslen. Ben diyet yapmadıgım zamanlar, sağlıklı beslenmediğim zamanlar haftada 6 5 kere yapıyordum. Diyete başladım, sağlıklı besleniyorum, kendimi yorucak şekilde spor yapıyorum artık ayda 1 veya 2 ayda bir yapıyoruö
8 her zaman olmasa bile olsuğu zamanlarda oluyo genellikle 6 ama rekor 8Kral nasıl 8 atıyon kan gelir
Tamam işte zorlanıyorum diyorsunya ben zorlanmıyorum bunun için söyledimBen zaten yapmıyorum diyorum?
Ben yapsam bile 1 i geçmedi hic sonrasında zevk gidiyor8 her zaman olmasa bile olsuğu zamanlarda oluyo genellikle 6 ama rekor 8