Redmi Note 10 Pro mu? İphone 8 mi

ScarpioNK

80+
Reaksiyon skoru
54
Merhabalar 2 telefon arasinda kaldim. Sizce ne hangisini almaliyim Redmi Note 10 Pro mu
İphone 8 mi
Epeyde karsilastirma yaptigimda iphone 8 daha onde gozukuyor. Ancak eski bir telefon oldugu icin supelerim var . Sizce hangisini almaliyim?

Bence Redmi note 10 pro. İphone 8'in bataryası hakkında konuşmaya gerek bile yok ekranının küçük olması iyi gelebilir fakat sonradan çileden çıkabilirsiniz. İphone 8 performans olarak daha iyi ama bu gözardı edilebilecek bir seviyede bence. İşletim sistemleri konusunda İos'un farkı belli oluyor. Bende iphone 7 plus'tan redmi note 11s'e geçtim ios deneyimini özlüyorum açıkçası ama çok önemli bir seviyede de değil. İphone 8 yerine iphone se2'yi tercih etmenizi öneririm ama fiyat farkı biraz fazla.

Bence Redmi note 10 pro. İphone 8'in bataryası hakkında konuşmaya gerek bile yok ekranının küçük olması iyi gelebilir fakat sonradan çileden çıkabilirsiniz. İphone 8 performans olarak daha iyi ama bu gözardı edilebilecek bir seviyede bence. İşletim sistemleri konusunda İos'un farkı belli oluyor. Bende iphone 7 plus'tan redmi note 11s'e geçtim ios deneyimini özlüyorum açıkçası ama çok önemli bir seviyede de değil. İphone 8 yerine iphone se2'yi tercih etmenizi öneririm ama fiyat farkı biraz fazla.
Param biraz daha fazla olsaydi se2 almayi dusunurdum nede olsa iPhone 8 den 2 nesil daha iyi bi islemcisi var ve ios 17 kullaniyo
Ama maddi durumum suan iphone 8 e yetiyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,763
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri