Neler Yeni

Redmi Note 10 Pro mu? İphone 8 mi

ScarpioNK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ömer Kağan Yetkin
Instagram
6
Merhabalar 2 telefon arasinda kaldim. Sizce ne hangisini almaliyim Redmi Note 10 Pro mu
İphone 8 mi
Epeyde karsilastirma yaptigimda iphone 8 daha onde gozukuyor. Ancak eski bir telefon oldugu icin supelerim var . Sizce hangisini almaliyim?

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
ne yaptığına bağlı açıkçası

Yasin Çınar

80+ Bronze
Bence Redmi note 10 pro. İphone 8'in bataryası hakkında konuşmaya gerek bile yok ekranının küçük olması iyi gelebilir fakat sonradan çileden çıkabilirsiniz. İphone 8 performans olarak daha iyi ama bu gözardı edilebilecek bir seviyede bence. İşletim sistemleri konusunda İos'un farkı belli oluyor. Bende iphone 7 plus'tan redmi note 11s'e geçtim ios deneyimini özlüyorum açıkçası ama çok önemli bir seviyede de değil. İphone 8 yerine iphone se2'yi tercih etmenizi öneririm ama fiyat farkı biraz fazla.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
845
İsim
slm
2. elden mi alacaksın bütçen ne kadar kankam

ScarpioNK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ömer Kağan Yetkin
Instagram
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence Redmi note 10 pro. İphone 8'in bataryası hakkında konuşmaya gerek bile yok ekranının küçük olması iyi gelebilir fakat sonradan çileden çıkabilirsiniz. İphone 8 performans olarak daha iyi ama bu gözardı edilebilecek bir seviyede bence. İşletim sistemleri konusunda İos'un farkı belli oluyor. Bende iphone 7 plus'tan redmi note 11s'e geçtim ios deneyimini özlüyorum açıkçası ama çok önemli bir seviyede de değil. İphone 8 yerine iphone se2'yi tercih etmenizi öneririm ama fiyat farkı biraz fazla.
Param biraz daha fazla olsaydi se2 almayi dusunurdum nede olsa iPhone 8 den 2 nesil daha iyi bi islemcisi var ve ios 17 kullaniyo
Ama maddi durumum suan iphone 8 e yetiyo

Yasin Çınar

80+ Bronze
Param biraz daha fazla olsaydi se2 almayi dusunurdum nede olsa iPhone 8 den 2 nesil daha iyi bi islemcisi var ve ios 17 kullaniyo
Ama maddi durumum suan iphone 8 e yetiyo
evet fazla fiyat farkı var bende se2 alacaktım alamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,095
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom