Batuhan Kahya
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
- Konu Sahibi Konu Sahibi
huano mu yooso değilmihuano marka red hocam
huano mu yooso değilmihuano marka red hocam
klavye yooso marka ama switchleri huano marka gayet kaliteli switchlerhuano mu yooso değilmi
tamam o zaman alıyorum 21 aralık diyor tahmini gelme süresi teşekkür ederim vakit ayırdığın içinklavye yooso marka ama switchleri huano marka gayet kaliteli switchler
bir şey değil hocam tahmini teslimattan önce geliyor geneldetamam o zaman alıyorum 21 aralık diyor tahmini gelme süresi teşekkür ederim vakit ayırdığın için
hocam son bir sorum var gumruk vs ekstra ucreti nerde yaziyor toplam kaca geliyor urun ben goremedimde kendi fiyati haricibir şey değil hocam tahmini teslimattan önce geliyor genelde
satın al kısımda yazıyor hocam amazonda ise ithalat ve depolama ücreti gibi bir adı olması gerekli ödeme kısmında görülüyorhocam son bir sorum var gumruk vs ekstra ucreti nerde yaziyor toplam kaca geliyor urun ben goremedimde kendi fiyati harici
satın al kısımda yazıyor hocam amazonda ise ithalat ve depolama ücreti gibi bir adı olması gerekli ödeme kısmında görülüyor
alın hocam bu e-yooso mu sanırım yeni hesap açtınızAlıntıyı görüntülealıyorum hocam
yeni hesap açtınız derken anlamadımalın hocam bu e-yooso mu sanırım yeni hesap açtınız
normalde 1000tl seviyesine geliyor sanırım size yeni hesap indirimde gelmişyeni hesap açtınız derken anlamadım
daha önce hiç aliexpresten sipariş vermedim ilk olcaknormalde 1000tl seviyesine geliyor sanırım size yeni hesap indirimde gelmiş
ondan dolayı 10 dolar indirim vermiş hocam hayırlı olsundaha önce hiç aliexpresten sipariş vermedim ilk olcak
promo kod varmıdır bilgin varmıondan dolayı 10 dolar indirim vermiş hocam hayırlı olsun