Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

@thebatman
hocam sizinki geldi mi omen 25i de vardı sizde galiba karşılaştıracaktınız.

Şimdi tekrar denediğimde v-sync açın uyarısı verdi, tarayıcıda nasıl v-sync açılır:D . Video çekmeyi denedim hiç belli olmuyor videoda.
Testte anlık olarak senkron kaybı olabiliyor, bu sebeple tekrar senkron ederken takılmalar görülebiliyor. Sıkıntı yoktur merak etmeyin.

Pivot olayı çok güzel, çok rahat bir şekilde döndürebiliyorsunuz ister dik bir şekilde ister yukarı aşağı.
Bende ölü piksel gözükmüyor.
Ben renkleri beğenmedim şahsen :D Aoc e2043FS monitörüm yanında ikinci monitör olarak kullanacağım, onun renkler daha iyi geldi bana. Bu fazla sarımsı duruyor. Ama genel yorumum olumlu

Amazomdan aldığım ASUS TUF Gaming VG249Q monitörü iade edip bunu almak mantıklı mı ? Ne dersiniz ?

Amazomdan aldığım ASUS TUF Gaming VG249Q monitörü iade edip bunu almak mantıklı mı ? Ne dersiniz ?
Aynısını kullanıyorum kargo gelmiş akşam foto atarım degerlendirmemi yazarım iade etme şimdilik akşam yazicam

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Aynısını kullanıyorum kargo gelmiş akşam foto atarım degerlendirmemi yazarım iade etme şimdilik akşam yazicam
Eyvallah teşekkürler kardeşim.Tam Asus monitör elime geçti.Sonra Donanım Arsivi instagramda bu ürünü gördüm.Yorumunu bekliyorum.🖒

Ben curvedden geçtim şimdi bombeli gibi geliyor :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@oguuzysr ayarlarını söylebilir misin ben monitör ayarlarından anlamıyorum da
Reis ben şu an Hdr photo modunda kullanıyorum en hoşuma giden o oldu. Yani bu kişiden kişiye değişir. Gözüne en iyi hangisi geliyorsa o modda kullan bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,351
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri