Pedsumantent
80+
DMDMSMDLMGEMMSMFMDMSMknka 8K yükle tüm siteyi kaplasın fotolar
DMDMSMDLMGEMMSMFMDMSMknka 8K yükle tüm siteyi kaplasın fotolar
24.5 olanı al bence. Ben 27 inç Full hd kullandım daha önce büyük geldi bana sattım.Biri 27 inç diğeri 24,5
Yok hocam yeterince parlak. 400 cdm parlaklığı var.Parlaklık canlilik renk tonlarını beğendinmi son parlaklık degerlerino test ettinmi ? Keşke biraz daha parlak canlı olsaydı dermisin hocam ?
benim merak ettigimde bu hocam backligti nssil renkleri canlımı asıl soru yani. Msi 2412 aldim herseyi okey ama renkleri çok soluk geldi backlightı kötü olduğu icin ve iade etmek zorunda kaldim simdi monitor bakiyorum canli renkliParlaklık canlilik renk tonlarını beğendinmi son parlaklık degerlerino test ettinmi ? Keşke biraz daha parlak canlı olsaydı dermisin hocam ?
Evet tasarımı filan güzel. Bi monitörde ne ararsan var.Ayakları çok güzelmiş.
Üfff söylediklerini doğru kabul ediyorum panelde 24.5", kesinlikle 3999'a son zamanların en iyi monitörünü kaptık. Gelsin ben de sabırsızlanıyorum
Curved kullanıp buna geçersen tersine kavisli gibi geliyor.Bizim kargomuz da geldi kutuda hic bir sıkıntı yok içeriği tamamen düzenli. Ghosting ve ölü pixel çıkmadı çok şükür. Yıllarca 60hz curved kullandıktan sonra kısa süre kör oldum ama şuan iyiyim Konuyu açan arkadaşa ve Abdullah'a teşekkürler
evet dik ayağın arkasına bantlı şekildeydi vidalarBeyler içinden vida çıkmadı sizde çıktı mı monitorü sabitlemek için?
aynen az önce kardeşimle onun muhabbetini yapıyoduk xDCurved kullanıp buna geçersen tersine kavisli gibi geliyor.