Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Biri 27 inç diğeri 24,5
24.5 olanı al bence. Ben 27 inç Full hd kullandım daha önce büyük geldi bana sattım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parlaklık canlilik renk tonlarını beğendinmi son parlaklık degerlerino test ettinmi ? Keşke biraz daha parlak canlı olsaydı dermisin hocam ?
Yok hocam yeterince parlak. 400 cdm parlaklığı var.
Bence al satıcı Hepsiburada. Beğenmezsen geri iade edersin. Herkesin göz zevki farklı. Buradan ne desemde boş yani, canlı görmen lazım.

Parlaklık canlilik renk tonlarını beğendinmi son parlaklık degerlerino test ettinmi ? Keşke biraz daha parlak canlı olsaydı dermisin hocam ?
benim merak ettigimde bu hocam backligti nssil renkleri canlımı asıl soru yani. Msi 2412 aldim herseyi okey ama renkleri çok soluk geldi backlightı kötü olduğu icin ve iade etmek zorunda kaldim simdi monitor bakiyorum canli renkli

Lenovo'yu Omen 25i veya 24G2SP ile yan yana koyup karşılaştırabilecek var mı forumda?

Ayakları Göründüğünden Büyük Geliyor Bana :)

@Ckribrahim

Fiyatına göre alınır yani alanlara hayırlı olsun şimdiden :)

Bizim kargomuz da geldi kutuda hic bir sıkıntı yok içeriği tamamen düzenli. Ghosting ve ölü pixel çıkmadı çok şükür. Yıllarca 60hz curved kullandıktan sonra kısa süre kör oldum ama şuan iyiyim :ROFLMAO: Konuyu açan arkadaşa ve Abdullah'a teşekkürler (y)

Beyler içinden vida çıkmadı sizde çıktı mı monitorü sabitlemek için?

Bizim kargomuz da geldi kutuda hic bir sıkıntı yok içeriği tamamen düzenli. Ghosting ve ölü pixel çıkmadı çok şükür. Yıllarca 60hz curved kullandıktan sonra kısa süre kör oldum ama şuan iyiyim :ROFLMAO: Konuyu açan arkadaşa ve Abdullah'a teşekkürler (y)
Curved kullanıp buna geçersen tersine kavisli gibi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,740
Üyeler
184,493
Son üye
desanym
Geri