Şimdi tekrar denediğimde v-sync açın uyarısı verdi, tarayıcıda nasıl v-sync açılır . Video çekmeyi denedim hiç belli olmuyor videoda.Video cekip paylaşırsanız daha iyi anlaşılır sorun
Şimdi tekrar denediğimde v-sync açın uyarısı verdi, tarayıcıda nasıl v-sync açılır . Video çekmeyi denedim hiç belli olmuyor videoda.Video cekip paylaşırsanız daha iyi anlaşılır sorun
Testte anlık olarak senkron kaybı olabiliyor, bu sebeple tekrar senkron ederken takılmalar görülebiliyor. Sıkıntı yoktur merak etmeyin.Şimdi tekrar denediğimde v-sync açın uyarısı verdi, tarayıcıda nasıl v-sync açılır . Video çekmeyi denedim hiç belli olmuyor videoda.
Tamam çok teşekkür ederim.Testte anlık olarak senkron kaybı olabiliyor, bu sebeple tekrar senkron ederken takılmalar görülebiliyor. Sıkıntı yoktur merak etmeyin.
Aynısını kullanıyorum kargo gelmiş akşam foto atarım degerlendirmemi yazarım iade etme şimdilik akşam yazicamAmazomdan aldığım ASUS TUF Gaming VG249Q monitörü iade edip bunu almak mantıklı mı ? Ne dersiniz ?
Eyvallah teşekkürler kardeşim.Tam Asus monitör elime geçti.Sonra Donanım Arsivi instagramda bu ürünü gördüm.Yorumunu bekliyorum.🖒Aynısını kullanıyorum kargo gelmiş akşam foto atarım degerlendirmemi yazarım iade etme şimdilik akşam yazicam
Ben curvedden geçtim şimdi bombeli gibi geliyorCurved kullanıp buna geçersen tersine kavisli gibi geliyor.
Reis ben şu an Hdr photo modunda kullanıyorum en hoşuma giden o oldu. Yani bu kişiden kişiye değişir. Gözüne en iyi hangisi geliyorsa o modda kullan bence.Ben curvedden geçtim şimdi bombeli gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
@oguuzysr ayarlarını söylebilir misin ben monitör ayarlarından anlamıyorum da