Spoit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 177
Hangi ekran kartı idi ne alacaksınDün sattım ama yenisini alıcam,satıcıdan mesajıma cevap bekliyorum.
Hangi ekran kartı idi ne alacaksınDün sattım ama yenisini alıcam,satıcıdan mesajıma cevap bekliyorum.
Rx 6700 xtHangi ekran kartı idi ne alacaksın
Sadece 1 tane Display port kablosu çıkıyor.HDMI yok.Hdmı kablosuyla beraber mi geliyor hocam yoksa sadece dp kablosu mu var içerisinde ?
Ben Suan Asus dual 6700xt oc model kullanıyorum hayırlı OlsunBu arada ürünün güç kablosu, PSU kablosu ile aynı kablodan çalışabiliyor.Fotoğraftakiler monitörün kutusundan çıktı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rx 6700 xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sadece 1 tane Display port kablosu çıkıyor.HDMI yok.
1.8m DP kablosu ile geliyor sadece.Hdmı kablosuyla beraber mi geliyor hocam yoksa sadece dp kablosu mu var içerisinde ?
Kankam test ettin mi ghost ölü pxiel var mı veya bi sorunu renk şeması nasıl
hocam mesajlara dikkatli bakarsan adam incelemesini yazmış.Kankam test ettin mi ghost ölü pxiel var mı veya bi sorunu renk şeması nasıl
renkleri nasil hocam arka aydinlatma falan ? Aoc 24G2SP yerine alınır mı ? aoc alcam yoksaTeşekkür ederim abi sırf bunu alabilmek için daha önce aldığım Lg 24GN65R-B monitörü bugün iade ettim.
Alanlara hayırlı olsun.![]()
Ölü pixel ghosting yok. Hastaneye gideceğim. Gelince detaylı bakacağım.Kankam test ettin mi ghost ölü pxiel var mı veya bi sorunu renk şeması nasıl
Direk Hdr modda kullanıyorumRenkleri nasıl hocam ?
renkleri nasil hocam arka aydinlatma falan ? Aoc 24G2SP yerine alınır mı ? aoc alcam yoksa
Şöyle söyleyim 23.8 inç çok küçük , 27 inç çok büyük diyorsan tam sana göre bir monitör.Şu monitör alanlardan detaylı bir inceleme gelmedi gitti. Biri cumaya gider biri hastahane giderKargosu gelenlerden detaylı bir inceleme bekliyoruz brolar
Biri 27 inç diğeri 24,5Merhaba, lenovo y27-30 ile arasında kaldım aralarında ne fark var acaba ?
Parlaklık canlilik renk tonlarını beğendinmi son parlaklık degerlerino test ettinmi ? Keşke biraz daha parlak canlı olsaydı dermisin hocam ?Şöyle söyleyim 23.8 inç çok küçük , 27 inç çok büyük diyorsan tam sana göre bir monitör.
Ön inceleme yaptım. Önceki sayfada var.
Şu an hoparlöründen müzik dinliyorum bangır bangır.