E-YOOSO Z11T alınır Mı?

TR'deki 1000-1500 TL'lik klavyelerden daha iyi olduğunu söylüyorlar kankam. Bu fiyatta alınabilecek en iyi model

bende rk61 ile bunun arasinda kaldim kenar rgbleri olmasa ve tam bembeyaz olsa direk bunu secicemde rk61 daha cekici gekiyor tasarim olarak ama bu klavyede cok kaliteliymis denilene gore

@MuratTheFounderOfGariban Hocam Z11 veya Z11T arasında kaldım. Z11T'yi alıcaktım ama renkleri çok kötü geliyor gözüme. İki klavye arasındaki fark büyük müdür?

@MuratTheFounderOfGariban Hocam Z11 veya Z11T arasında kaldım. Z11T'yi alıcaktım ama renkleri çok kötü geliyor gözüme. İki klavye arasındaki fark büyük müdür?
Z11'de sarı tek renk var Z11T'de mavi tek renk 12-10 ışık modları var. (Aydınlatması karanlıkta baya güzel ama ışıkta fazla gözükmeyebilir. Alacaksanız daha fazla araştırma yapın.

Son düzenleme:
İyi forumlar,

E-YOOSO'nun Z11T modelli klavyesi sizce alınır mı? Bu fiyat bandında daha iyi bir şey var mıdır? Şu an indirimde. Satan mağaza orjinal mi satıyor?

Bu paraya 1000 tl bandındaki alternatiflerini üzüyor çok iyi klavyedir. Amazonda da satılıyordu zamanında o zaman da popüler olmuştu bizim forumda. Alınır

Z11'de sarı tek renk var Z11T'de mavi tek renk 12-10 ışık modları var. (Aydınlatması karanlıkta baya güzel ama ışıkta fazla gözükmeyebilir. Alacaksanız daha fazla araştırma yapın.
Hocam ikisindede tek renk var anladığım kadarıyla. İkisindede o kadar fazla ışık modları var mı yoksa o T'ye mi özel o. Ve tek fark bu mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,556
Üyeler
192,748
Son üye
arasfly06.
Geri