Casper excalibur laptop alınır mı

version96

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
60000
Herkese merhaba 2 ay ertelemeli peşin fiyatına 6 ay taksitli Casper bilgisayar buldum
İ9 islemci ,4070 ekran kartı , 2 TB SSD, 64 GB ram , 2.5 k görüntü sağlayan ekranı var. Sizce bu sistemi almak mantıklı mı 2 ay sonra PC almak yerine bu şekilde almak kârlı olur mu ?

Herkese merhaba 2 ay ertelemeli peşin fiyatına 6 ay taksitli Casper bilgisayar buldum
İ9 islemci ,4070 ekran kartı , 2 TB SSD, 64 GB ram , 2.5 k görüntü sağlayan ekranı var. Sizce bu sistemi almak mantıklı mı 2 ay sonra PC almak yerine bu şekilde almak kârlı olur mu ?

onun yerine bunu alırdım

O bütçelere çıkıyorsanız eğer Casper gibi markaları tercih etmenizi tavsiye etmem. Asus, Msi, Dell, Lenovo gibi markaların hangi amaçla kullanacağınıza bağlı olarak işlemci ve ekran kartı beklentinizi karşılayacak şekilde bir tercihte bulunmanız daha iyi olacaktır.

O bütçelere çıkıyorsanız eğer Casper gibi markaları tercih etmenizi tavsiye etmem. Asus, Msi, Dell, Lenovo gibi markaların hangi amaçla kullanacağınıza bağlı olarak işlemci ve ekran kartı beklentinizi karşılayacak şekilde bir tercihte bulunmanız daha iyi olacaktır.
Oyun için istiyorum dostum, ben uzun saatler oyun oynayacam. Masaüstü almak daha mantıklı ama 2 ay ertelemeli peşin fiyatına 6 taksit olmasından dolayı laptop almak zorundayım 🤗

1200p ekrana 4080 alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için istiyorum dostum, ben uzun saatler oyun oynayacam. Masaüstü almak daha mantıklı ama 2 ay ertelemeli peşin fiyatına 6 taksit olmasından dolayı laptop almak zorundayım 🤗
Hangi kart ile alacaksınız

Eğer uyarsa kesinlikle bu.

Uhhh bu çok iyiymiş 😅

Uhhh bu çok iyiymiş 😅
Bunlarda ısınma sorunu nasıl , Asus rog kadar iyi mi

ekranı yanlış görmüşüm 2k sanmıştım doğru dedin

• Beğen
Reaksiyonlar: soul
Uhhh bu çok iyiymiş 😅

Bunlarda ısınma sorunu nasıl , Asus rog kadar iyi mi
Rog kadar iyidir ama bunda i9 olduğu için biraz daha sıcak çalışır.
Ben bile bunu almayı düşünüyorum, kesinlikle öneririm.

Rog kadar iyidir ama bunda i9 olduğu için biraz daha sıcak çalışır.
Ben bile bunu almayı düşünüyorum, kesinlikle öneririm.

2 ay ertelemeli bunu buldum. Bu olur mu sence 🙄 2 ay ertelemeli olması benim için çok iyi olur 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,023
Üyeler
187,610
Son üye
sunexs
Geri