Pc topladıktan sonra windows nasıl kurulur?

Tahir

80+
Reaksiyon skoru
14
Arkadaşlar merhaba,
Pc ye windows atacağım yeni sistem topladım.Lakin tam olarak bilmiyorum.Videolar izledim ancak anlamadığım noktalar var.Windows kurmak için illa ikinci bir pc ye ihtiyaç var mıdır?
Windows u kurarken rufus kesinlikle kurulmalı mi?
Ve son olarakta sistemi aldığım temsilci bios güncellemesine gerek olmadığını parçalarının birbiriyle uyumlu olduğunu söyledi fakat chipset driver güncelleme yapmalı miyim acaba?

Arkadaşlar merhaba,
PC ye windows atacağım yeni sistem topladım.Lakin tam olarak bilmiyorum.Videolar izledim ancak anlamadığım noktalar var.Windows kurmak için illa ikinci bir PC ye ihtiyaç var mıdır?
Windows u kurarken rufus kesinlikle kurulmalı mi?
Ve son olarakta sistemi aldığım temsilci bios güncellemesine gerek olmadığını parçalarının birbiriyle uyumlu olduğunu söyledi fakat chipset driver güncelleme yapmalı miyim acaba?
rufusla yaparsanız daha iyi olur. kütüphane veya internet kafe de usb ye atabilirsiniz.bios güncellemesini de yapın daha performanslı olur :)

rufusla yaparsanız daha iyi olur. kütüphane veya internet kafe de usb ye atabilirsiniz.bios güncellemesini de yapın daha performanslı olur :)
Temsilci bios un zaten uyumlu olduğunu ve güncellemeye gerek olmadığını söyledi bu yüzden biosu güncellemyi pek düşünmüyorum

Temsilci bios un zaten uyumlu olduğunu ve güncellemeye gerek olmadığını söyledi bu yüzden biosu güncellemyi pek düşünmüyorum
bios uyumluluğu derken?

İşlemci ve anakart in birbiriyle uyumlu olduğu ve güncel bios a sahip olduğunu söyledi.Bu yüzden güncellemeye gerek yok dedi.Ancak ileriki zamanlarda güncelleme geldikçe yaparsınız dedi.
Anakart modelin ve şuanki bios sürümünü söyler misin? Güncelleme varsa sana link atayım.

İşlemci ve anakart in birbiriyle uyumlu olduğu ve güncel bios a sahip olduğunu söyledi.Bu yüzden güncellemeye gerek yok dedi.Ancak ileriki zamanlarda güncelleme geldikçe yaparsınız dedi.
bende zaten onu diyorum hocam. güncelleme gelince güncelleyim aksatmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri