Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Tekrar alırsa 500 TL üstüne eklemesi lazım eğer indirimde iken aldiysa
ölü piksel kullanmaktan iyidir bir monitörü alınca tekrar satmıyorsun genelde ileride değişmek ister 2.el de o 500 TL fazlasıyla fiyat düşürür zaten

Lenovo Legion R25i-30 24.5 monitörü aldım bir kere açtım görüntü geldi ama pcyi yeniden başlattığımda kasa klavye ve mouse çalışıyor ama monitör kendini stand by moda alıyor görüntü gelmiyor kabloyu 2-3 kez çıkarıp taktım monitör üzerinden güç düğmesine de bastım sonuç hala aynı sorun nedir? çözümü nedir?​

Dostlar selamlar;

Aryond A24 144HZ var elimde yedek olarak aldım​

Lenovo Legion R25i-30 modeline geçmeye gerek var mı sizce +- nelerdir​

Lenovo Legion R25i-30 24.5 monitörü aldım bir kere açtım görüntü geldi ama pcyi yeniden başlattığımda kasa klavye ve mouse çalışıyor ama monitör kendini stand by moda alıyor görüntü gelmiyor kabloyu 2-3 kez çıkarıp taktım monitör üzerinden güç düğmesine de bastım sonuç hala aynı sorun nedir? çözümü nedir?​

Aynısı bendede oldu,ekran kartına hdmı taktım ve stand by modundayken monitörün Yuvarlak tuşuna basıp HDMİ 2 yi seçtim (sende hangisinde takiliysa onu seç) sonra ekran geldi,eğer gelmezse kabloların tamamen portlara oturduğunda emin ol ve yine ekran gelmezse ayni yerden Auto Switch Display gibi bir seçenek vardı en üstte onun tikini açık yap

Aynen kutulayıp iade talebi oluşturdum. Bugün alacaklar. İade red gibi bir durum olmaz sanırım açılmış diye. Açmadan nasıl görcez. Değişim istemeyi düşündüm ama servis filan karıştırırlarsa 1 piksel için red yer. Direk ellerindeki stoktan değişim yapacaklarını bilsem kabul ederim. Gelendede ölü pixel çıksada belki kıyısında köşesinde çıkar. Bu tam ortada nerdeyse.

Arkadaşlar kutu içeriğinden çıkan hdmi kablosuna benzer şey. Normal hdmi dan büyük yeni kasa siparişi verdim, elimde laptop var yeni model kasalarda da büyük hdmi girişi mevcut mu? Ona göre yeni hdmi alacağım bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar kutu içeriğinden çıkan hdmi kablosuna benzer şey. Normal hdmi dan büyük yeni kasa siparişi verdim, elimde laptop var yeni model kasalarda da büyük hdmi girişi mevcut mu? Ona göre yeni hdmi alacağım bilgi verirseniz sevinirim
Display kablo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen kutulayıp iade talebi oluşturdum. Bugün alacaklar. İade red gibi bir durum olmaz sanırım açılmış diye. Açmadan nasıl görcez. Değişim istemeyi düşündüm ama servis filan karıştırırlarsa 1 piksel için red yer. Direk ellerindeki stoktan değişim yapacaklarını bilsem kabul ederim. Gelendede ölü pixel çıksada belki kıyısında köşesinde çıkar. Bu tam ortada nerdeyse.
Ben az önce değişim için kargocuyu verdim evimden aldı bana ürün hasarlı geldi hiç açmadım Hepsiburadayi aradım değişim istiyorum diye onlarda gönderim hallederiz dediler

Display port kablosu monitörden çıkan. Ekran kartında DP çıkışı varsa en sağlıklısı onu kullanmak. Yoksa normal hdmi kablosu al bir tane.

Dostlar monitörü laptopla kullanıyorum da bana bi type-c'den display porta güzel bi kablo önerir misiniz acaba??(Yanlış bilmiyorsam type-c üzerinden görüntü verebiliyor laptop )

Bu monitörden ben de satın aldım. Sıkıntısı yok gibi. Tek gördüğüm, kendimde yaşadığım problem Windows'un otomatik yüklediği veya Lenovo'nun kendi sitesindeki donanım güncellemesi sonrası ekranın parlaklığı aşırı derecede düşüyor ve karanlık hale geliyordu. Sorunun çözümünü ise "Aygıt yöneticisi" 'nden "Monitör" kısmından "Sürücüye Geri Dön" diyerek buldum.

Kargo bu şekilde geldi, içinde kağıt ve koruma kılıfı da yırtık gözüküyor sizce riske girmeden iade etmelimiyim açıp baksam bi sorun olsa iade değişim alırlar mı

edit: video çekerek açtım ekranda çizik vardı peçete ile iyice ovalayarak sildim çizik gitti şuan sorunsuz kullanıyorum çok ilginç bir şey de vardı kutunun içindeki karton bildiğin ıslanmıştı ama dışardan hiçbir ıslaklık yoktu kutu gelene kadar baya bişeyler atlatmış ilerde sorun çıkmaz umarım.

Ekler

• b7260143-27b3-4a36-a25f-bcd7b1368ec2.jpeg
    b7260143-27b3-4a36-a25f-bcd7b1368ec2.jpeg
    283.7 KB · Hit: 162
Son düzenleme:
Kargo bu şekilde geldi, içinde kağıt ve koruma kılıfı da yırtık gözüküyor sizce riske girmeden iade etmelimiyim açıp baksam bi sorun olsa iade değişim alırlar mı
Videoya çek açarken.

Dostlar monitörü laptopla kullanıyorum da bana bi type-c'den display porta güzel bi kablo önerir misiniz acaba??(Yanlış bilmiyorsam type-c üzerinden görüntü verebiliyor laptop )
Paggue 1.4 type c displayport kablosu var onu alabilirsin.
Ben displayport çevirici aparat aldım. Kutudan çıkan display port kablosu ile deneyeceğim. Eğer beğenmezsem paggue kabloyu alacağım.
Çevirici link:
https://www.n11.com/urun/type-c-to-...4894p-adaptor-kablosu-20006164?magaza=evaleti m

Geri