Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Dostlar ben de monitörü laptop'a hdmi ile bağlayarak kullanıyorum. Type C+ Display Port kablosuyla kullanmam ne gibi avantajlar sağlayacaktır.
Not: Bilgisayarımın Type C portu görüntü verebiliyor.

Alabilirsin İstersen .

Arkadaşlar mbrt yi nasıl açabilirim? freesync yi kapattım ama yinede açılmadı

Dostlar selam, monitörün driver ve yazılımını indireceğim ama yalnızca Windows seçenekleri mevcut, ben mac cihaz kullanıyorum ne yapmam gerek?
@Abdullah Hacıgül abi sen biliyorsundur, ne yapmam gerek

Kendim için en iyi ayarı bulmaya çalışıyorum. Herkese yardımları için teşekkürler.

Hangilerinde ghosting oluşuyor ? Temiz olan var mı ?

OVERDRİVE LEVEL 2 DEFAULT AYARLAR :

OVERDRİVE LEVEL 3 :

MPRT MODE ON :

• Beğen
Reaksiyonlar: Yeko
Kendim için en iyi ayarı bulmaya çalışıyorum. Herkese yardımları için teşekkürler.

Hangilerinde ghosting oluşuyor ? Temiz olan var mı ?

OVERDRİVE LEVEL 2 DEFAULT AYARLAR :

OVERDRİVE LEVEL 3 :

MPRT MODE ON :
2 gayet iyi duruyor. Böyle anlamamız mümkün değil bakıp kendin karar vereceksin ona.

HepsiJET Yavaşlığı Halis Mi ?

PTT Bile Şimdiye Getirmişti :kekw:

1701103699278.png

Herkese selam arkadaşlar ben R25 değil ama Lenovo legion Y27-30 aldım, 180HZ yaptım ama yaparken uyarı verdi 30 dakika sınırı koyuyor, ben bu ürünü 180HZ olduğu için aldım bu sınırı kaldıramıyor muyuz? Yoksa iade mi edeyim?

Herkese selam arkadaşlar ben R25 değil ama Lenovo legion Y27-30 aldım, 180HZ yaptım ama yaparken uyarı verdi 30 dakika sınırı koyuyor, ben bu ürünü 180HZ olduğu için aldım bu sınırı kaldıramıyor muyuz? Yoksa iade mi edeyim?

15 Hz İçin Monitörü İade Mi Edeceksin ?

Tamam 180 Hz ( O.C ) İle Destekliyorda Bu Yazılımla Çözülebilecek bir şey !

15 Hz İçin Monitörü İade Mi Edeceksin ?

Tamam 180 Hz ( O.C ) İle Destekliyorda Bu Yazılımla Çözülebilecek bir şey !
Bak canım kardeşim ben o 15HZ'e para veriyorum, 500 TL daha ucuza dümdüz 165HZ alırdım almak istesem. Yazılımla nasıl çözeceğim ve çözdüğüm takdirde ürünümün garanti durumu ne olacak orası önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satın alırken de OC yazmıyordu hepsiburada da ne başlıkta ne de teknik özelliklerde ayrıca oc olsa bile 30dk sınırı belirtilmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,597
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri