knk ses aygıtlarında sadece tek bir çıkış görünüyor ikinci bir seçenek yokSes Aygıtlarından Varsayılan Olarak Seçmen Lazım .
knk ses aygıtlarında sadece tek bir çıkış görünüyor ikinci bir seçenek yokSes Aygıtlarından Varsayılan Olarak Seçmen Lazım .
@Abdullah HacıgülBendeki monitor buydu ve bu lenovayı aldım sizce mantıklı mı yoksa gereksiz mi
Kargocu arkadaş bunu araçtan çıkarıp sana verirken ne düşünüyor acaba çok komik bir durum benim monitörüde elinde sallaya sallaya getiriyordu çok korkmuştum bişe olmuştur diye neyseki sağlam çıktı.Alıntıyı görüntüleHocam bendeki de bu şekil geldi müşteri hizmetlerine yazdım değişim sağlayacaklarmış
hocam merhaba sen de monitörü laptopa mı bağladın eğer bağladıysan ben sesi monitöre veremiyorum bilgin var mıdırAynen laptop kablolarına takılmış kusura bakmayın yanlış bilgi verdiysem.
Yolla kanka. 4binde olsa 10bit monitörler var 7kya. Asus bile yeni modeli 4200tl. Hdr 10 hemde.Benim monitörde bu şekilde çıktı sadece siyahda belli oluyor 27 inç modelini almıştım. Fiyatı 1 k artmış geri yollamalimiyim?Alıntıyı görüntüle
Windows 10 da çalışıyor mu?Arkadaşlar çok güzel bir bilgi vericem,Bu bilgiyi belki az kişi biliyordur belkide çoğunuz biliyordur.Forumda kimse söylememiş.
Windows HDR Calibration - Free download and install on Windows | Microsoft Store
This app lets you calibrate your HDR display to optimize it for HDR games (including Auto HDR) and other HDR content on your Windows 11 PC. Go through a series of steps to set the minimum and maximum brightness levels, as well as color saturation level, to create a new color profile that's made...apps.microsoft.com
Üstteki linkten HDR Calibrasyon ayarı için uygulama mevcut;
- Windows 11 den Hdr video desteği ve HDR desteği kısmını aktifleştirin.
-Monitör kısmından aktifleştirmeyin pek düzgün çalışmıyor.Tabi benim testlerime dayanarak.
-Uygulamayı indirdikten sonra istelinen ayarları yapın.
Bunları yaparsanız film keyfinizi üst düzeye çıkaracaktır ama (Sadece Film deil...vb)
Teşekkürler........
Kapatıyorum ordan zaten sonra tekrar geliyorçözümü bulabildin mi knk
Mesaj otomatik birleştirildi:
buldum knk monitör ayarlarına gir game settings ordan refresh rate num off yap kapanıyor
bende de çıktı oradan kapadım düzeldi pc açtım kapadım sıkıntı yokKapatıyorum ordan zaten sonra tekrar geliyor
Hocam Telefondan Fotoğraf Çekince Her Monitörde Aynı Olur Bence Burdan Test Edin .Monitörü 2 gündür kullanıyorum birçok test geçekleştirdim.
Monitör fabrika ayarlı olarak Sıcak renk modunda geliyor, Neutral olarak değiştirildiğinde renk ve görüntü kalitesi gayet iyi.
Monitörün ghosting testinde çok ufak bir ghosting var dikkate alınacak kadar yüksek değil.
Monitörün hareket kabiliyetleri oldukça iyi. Tam pivot özelliği, asansörlü yapısı vs istediğiniz gibi hareket ettirebiliyorsunuz.
180 Hz olayı 30 dakika ile sınırlı fakat bence önemli değil, 15 hzlik farkı kimsenin fark edebileceğini düşünmüyorum.
Gelelim kötü yanına, ne yazıkki monitör ışık sızma testinde büyük ölçüde başarısız oldu, azımsanmayacak derecede ışık sızdırma mevcut. Görselleri ekliyorum.
Özetle, ışık sızdırma bu kadar fazla olmasaydı çok iyi bir monitör diyebilirdim. Sizin için bu negatif yanı problem değil ise oldukça memnun kalacaksınızdır, fakat beni çok rahatsız etti ne yazıkki.