dp kablosunu takınca otomatik aktif oluyor zatenKimse bilmiyormu gsyncyi nasıl aktif etmeyi yardımcı olacak var mı ?
Reis hangi kablo ile bağladın ve kaç hertz e kadar görüntü alabiliyorsun aydınlatırsan seviniriz
Şu an hdmi 2.1 kablo ile bağladım.Reis hangi kablo ile bağladın ve kaç hertz e kadar görüntü alabiliyorsun aydınlatırsan seviniriz
Ben hdmi 2.1 kablo ile bağladım.hocam merhaba sen de monitörü laptopa mı bağladın eğer bağladıysan ben sesi monitöre veremiyorum bilgin var mıdır
Philips Evnia 24" 24M1N3200ZA-00 ?Alıp konuyu okumaya gelen arkadaşlar, şüpheniz olmasın. Güzel monitör. Renk gamutları iyi. AUO M250HAN01.B panel var. Pivot ve swivel de var. Hoparlör de var. HDR400 desteği de var. 8 bit bir de, 6 bit + FRC değil. HP Omen 25i modelinde bulunan panelle aynı paneli kullanıyor. Tümleşik aydınlatma ile gelen bir panel. İki model hemen hemen benzer performans verecek yani. Omen 25i'nin kalitesini konuşmaya ise gerek yok. Hayırlı olsun. 4-5K civarında AOC 24G2SP haricinde rakibi yok bana soracak olursanız.
G-Sync Otomatik Olarak Aktif Oluyor .Kimse bilmiyormu gsyncyi nasıl aktif etmeyi yardımcı olacak var mı ?
Monitör'ün Driver'ını Kurup Deneknk ses aygıtlarında sadece tek bir çıkış görünüyor ikinci bir seçenek yok
msi g2412 hakkında ne düşünürsün hocam tecrüben var mıŞöyle diyim bro 35 yaşında biri olarak hayatım boyunca hep Sony ust düzey TV lerini kullandım. Şuanda LG G3 oled TV kullanıyorum. Görüntü kalitesi konusunda aşıri takıntılı biri olarak bir TV veya monitör 5 10 dk bakip kullanmam yeterli oluyor panel kalitesini anlamak için . Ve ısrarla diyorunki şuana kadar kullandığım en iyi IPS monitor HP omen 25i modelidir. Lenovo bunun tırnağı bile olamaz. Hayatlarinda ilk defa tüplü TV den A101 den hi level LCD TV teknolojisine geçiş yapanlar bu monitör alıp yorumlarını yapıyorlar doğal olarak ne diyim artık yani.
Monitör ayarlarından 100 yaptın mı sesi?Monitörün hoparlörlerinden az ses geliyor gibi geldi bende. Ekstra bir ayar var mı?
2412 yi forumda bir çok kişiye tavsiye ettik aldılar ve memnun kaldılar incelemeside mevcut ama kendim şahsi görüşüm olarak renklerini beğenmediğim için alıp iade etmek zorunda kaldım.Ama bir çok memnun kalan var alınabilecek bir monitör renk takıntın yoksamsi g2412 hakkında ne düşünürsün hocam tecrüben var mı