PLANET-AXIS sistemi hakkında

mert478

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar PLANET-AXIS sistemi şu şekilde değiştirdim birazdan alıcam iyi midir? ?

Ekler

• sistem.png
    sistem.png
    55.2 KB · Hit: 97
bunu gördünüz mü hocam ?
evet hocam gördüm Ankarada bi abimiz için alıyorum itopya mağazasından teslim alıcak diğer türlü güvenmiyor

anladım hocam itopya mağzasında belki daha iyi sistemler vardır bence bi gidip bakabilir
Şu DG 9 sistem için o sabah gönderdim al diye onu adam sabahın köründe bi gittim millet sıraya girmiş dedi onu aldırcaktım ama alamadı nasıl olduysa millet içerdeki personele ismini yazdırmış listeye.

harika düzeyde pahalı. şu fiyatları vermem bu sistem bileşenlerine.

harika düzeyde pahalı. şu fiyatları vermem bu sistem bileşenlerine.
Sen vermezsin ama insanlar çok daha fazlasını veriyor. fiyat aşırı değil hatta özelleştirmelere bakarsan bayağı iyi fiyat. Kullanmak için alınır. Ha daha ucuzunu beklersen gelmez mi mutlaka gelir. Ama herkes alamıyor işte bi de bir sürü uğraştığı ile kalıyor

Sen vermezsin ama insanlar çok daha fazlasını veriyor. fiyat aşırı değil hatta özelleştirmelere bakarsan bayağı iyi fiyat. Kullanmak için alınır. Ha daha ucuzunu beklersen gelmez mi mutlaka gelir. Ama herkes alamıyor işte bi de bir sürü uğraştığı ile kalıyor
yani insanlar fazlasını verebilir. mesela şu sistem diziliminde 13400f in sanırım fiyat baremi 6K civarında olması lazım. kimse demiyor bu işlemci niye 6K. bende diyorum ki 13400f 6K vereceğine daha ucuzuna 7500f var hadi çıldırdın deli fişek oyun performansı istiyrosun 7600x var. yani uzun lafın kısası şuan çıkan hazır sistemlerin %99 fiyat baremlerini haketmiyor. ama insanlar alabilir mi alabilirler tabii ki. para onların sonuçta.

Geri