🖱 ANKET! - Hangi marka/model mouse'u kullanıyorsunuz?

Hangi marka mouse kullanıyorsunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    478
Dostlar forumda en çok tercih edilen ve beğenilen mouse marka ve modellerini merak ediyorum. Hangi marka ve modeli kullandığınızı belirtebilirsiniz!

- Razer Deathadder V3 Pro (Siyah)
Çok hafif, ergonomisi müthiş, düşük tepkime süresi, tıklama hissiyatı çok iyi ve oturaklı ayrıca kablosuz olması ayrı bir rahat.

Alıntıyı görüntüle
glorius model ı
hafif
rahat
tasarımı güzel :D

Corsair Sabre RGB Pro Champion çünkü 1200tl'ye aldım muadili ve ondan pahalı mouselardan daha iyi.

Polling rate 8000hz 0.125ms kullanabiliyorum.
Angle snapping
18k dpi
surface calibration ayarı filan çok iyi uygulaması çok iyi diyeyim.

DeathAdder V2 Mini

Hediye olarak gelmişti ninjitsu sora

SteelSeries Sensei Ten
Çok iyi mouse. Kaliteli ve orta seviyenin üstünde bir sensörü var. Tek sıkıntısı kablosuz olmaması. Ağırlık dağılımı güzel ağır hissettirmiyor. Sağ-sol el fark ettirmiyor.

SteelSeries Sensei Ten
Çok iyi mouse. Kaliteli ve orta seviyenin üstünde bir sensörü var. Tek sıkıntısı kablosuz olmaması. Ağırlık dağılımı güzel ağır hissettirmiyor. Sağ-sol el fark ettirmiyor.
Kablo tutucu kullanıyor musun?

Dostlar forumda en çok tercih edilen ve beğenilen mouse marka ve modellerini merak ediyorum. Hangi marka ve modeli kullandığınızı belirtebilirsiniz!

- Razer Deathadder V3 Pro (Siyah)
Çok hafif, ergonomisi müthiş, düşük tepkime süresi, tıklama hissiyatı çok iyi ve oturaklı ayrıca kablosuz olması ayrı bir rahat.

Alıntıyı görüntüle
açılmamış razer deathadder v2 proda var 1kya almıştım, v3 pro whitede var +g102(lol için)

Geri