Neler Yeni

🖱 ANKET! - Hangi marka/model mouse'u kullanıyorsunuz?

Hangi marka mouse kullanıyorsunuz?

• Oy kullanan toplam üye
    478
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
Deathadder V2 kullanıyorum pro modeline geçeceğim . V3 pro ile v2 pro arasında çok fark var mı ? Fiyat farkına değer mi sizce ?
V3 Pro için değer bence inceleme ve karşılaştırma videolarına bakabilirsin, geliştirilmiş.

halitxct

80+ Silver
Dostlar forumda en çok tercih edilen ve beğenilen mouse marka ve modellerini merak ediyorum. Hangi marka ve modeli kullandığınızı belirtebilirsiniz!

- Razer Deathadder V3 Pro (Siyah)
Çok hafif, ergonomisi müthiş, düşük tepkime süresi, tıklama hissiyatı çok iyi ve oturaklı ayrıca kablosuz olması ayrı bir rahat.

Alıntıyı görüntüle
glorius model ı
hafif
rahat
tasarımı güzel :D

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Sinan Aba
Corsair Sabre RGB Pro Champion çünkü 1200tl'ye aldım muadili ve ondan pahalı mouselardan daha iyi.

Polling rate 8000hz 0.125ms kullanabiliyorum.
Angle snapping
18k dpi
surface calibration ayarı filan çok iyi uygulaması çok iyi diyeyim.

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
DeathAdder V2 Mini

Ellsy

80+ Bronze
Hediye olarak gelmişti ninjitsu sora

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
SteelSeries Sensei Ten
Çok iyi mouse. Kaliteli ve orta seviyenin üstünde bir sensörü var. Tek sıkıntısı kablosuz olmaması. Ağırlık dağılımı güzel ağır hissettirmiyor. Sağ-sol el fark ettirmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6,993
İsim
Burak Karadağ
SteelSeries Sensei Ten
Çok iyi mouse. Kaliteli ve orta seviyenin üstünde bir sensörü var. Tek sıkıntısı kablosuz olmaması. Ağırlık dağılımı güzel ağır hissettirmiyor. Sağ-sol el fark ettirmiyor.
Kablo tutucu kullanıyor musun?

Dostlar forumda en çok tercih edilen ve beğenilen mouse marka ve modellerini merak ediyorum. Hangi marka ve modeli kullandığınızı belirtebilirsiniz!

- Razer Deathadder V3 Pro (Siyah)
Çok hafif, ergonomisi müthiş, düşük tepkime süresi, tıklama hissiyatı çok iyi ve oturaklı ayrıca kablosuz olması ayrı bir rahat.

Alıntıyı görüntüle
açılmamış razer deathadder v2 proda var 1kya almıştım, v3 pro whitede var +g102(lol için)

Top Bottom