❌İndirim Bitti! 🔥🔥Kapan alır Samsung s22 s21 a54

Her tarafı çizik falan oluyor bunların. Ben olsam almazdım. Hata direkt outlet telefon alınmaz.

Herhangi bir indirim göremiyorum hepsi normal fiyatında hatta pahalı bile s22 :d
Son gülen iyi güler hocam:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1701704409696.png

S22 15.000 satıldı aynı mı sıfırla 21.000 değil mi

2 si gitti 2 tane kaldı

@Alperen71 hocam görüyorsun değil mi
buradakiler kendini çok akıllı zannediyor o akıllarıyla da indirimi bile göremiyorlar 😂😂😂

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
S22 15.000 satıldı aynı mı sıfırla 21.000 değil mi

2 si gitti 2 tane kaldı

@Alperen71 hocam görüyorsun değil mi
buradakiler kendini çok akıllı zannediyor o akıllarıyla da indirimi bile göremiyorlar 😂😂😂
:d aynı fiyata piyasada 500 tane S22 var knkm.

Hocam sen gülmeye devam et. Amoled ekran var bunlarda sürekli açık kalan bataryası leş ekranı yanmış sağı solu çizik telefonlar. Aynı fiyata daha iyi durumda buluruz ikinci el.

bunlar teşhir ürünü ikinci el ürünler ben olsam asla almazdım bu paraya 12 veririm max.

ekranın pembe olduğunu görünce gelen pişmanlık hissi

Almıyorsanız almayın arkadaşlar gülmek isteyenler de aynaya bakınca yeteri kadar gülecek malzeme bulabilir kanaatindeyim
208 mesajın var 17k mesajım var bunların bir çoğu telefon konularında atılmış mesajlar benden iyi mi? bileceksin birde kişi işi kendinden bilirmiş demekki ayna karşısında çok gülmüşsün

Ürünler böyle geldi watch 8 pil sağlığı 100 kutu içerikleri tam her ikisininde sadece watch 8 de dış kutusu hasarlı iki üründe 0 gibi duruyor jelatinleri dahi üstünde s23 ün keşke xbox da alsaymışım dedim :)
Bakın bakalım 2.el mi çizik miymiş

208 mesajın var 17k mesajım var bunların bir çoğu telefon konularında atılmış mesajlar benden iyi mi? bileceksin birde kişi işi kendinden bilirmiş demekki ayna karşısında çok gülmüşsün
Ben güldüm mü sana kahkahayı atan sensin 17k mesaj atınca edep mi yüklendi

Geri