Kaç GB Ram lazım ama ram ve işlemci işinizi görür mü bilmiyorum bu fiyat bandındaMerhaba, DDR3 kullanıyorum ve DDR4'e geçmeyi düşünüyorum, b450m almayı düşündüm (İleride R5 5600 takmak için) aldıktan sonrada 700TL bütcem kalıyor. Bu bütce ile Ram + İşlemci önerir misiniz? 2. el vb. farketmez.
İdarelik 4 olabilir, ama 8 olursa daha iyi olur ilerdede 8 alırım düz 16 yapar kullanırım.Kaç GB Ram lazım ama ram ve işlemci işinizi görür mü bilmiyorum bu fiyat bandında
2500TL (b450m dahil)Toplam bütçe ne kadar
700tl'ye 2. elden 8x2 3200mhz ram bulursunuz diye düşünüyorum.İdarelik 4 olabilir, ama 8 olursa daha iyi olur ilerdede 8 alırım düz 16 yapar kullanırım.
Post automatically merged:
2500TL (b450m dahil)
Hocam 700'e işlemci + ram almayı nasıl düşünüyorsunuz700TL ram + işlemci bütcem var ama
Ram ve işlemci 700 TL ye bulmak zor gibi ikinci el ram alacaksanız hocamın da dediği gibi belki bulabilirsiniz.700TL ram + işlemci bütcem var ama
Alıyorsanız Kingston alın ama bence 8 GB bulursunuz bu fiyat bandındaRami idarelik alacağım mecburen bu ikisinden biri olabilir
Ek olarak : https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-masaustu-amd-ryzen-3-1200af-1131886334/detayRami idarelik alacağım mecburen bu ikisinden biri olabilir
2 tane 8gb ram buldum, (8+8) adam 300 yazmış ve pazarlık var yazmış. Birde markası corsair. Niye bu kadar ucuz anlamadım sorunsuz yazmışAlıyorsanız Kingston alın ama bence 8 GB bulursunuz bu fiyat bandında
Şehir neresi hocam
Merhaba, DDR3 kullanıyorum ve DDR4'e geçmeyi düşünüyorum, b450m almayı düşündüm (İleride R5 5600 takmak için) aldıktan sonrada 700TL bütcem kalıyor. Bu bütce ile Ram + İşlemci önerir misiniz? 2. el vb. farketmez.