Fiber kablo nasıl çekilir

codcubiri

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,459
Şimdi biz normal vdsl internet kullanıyoruz fibere geçicez lakin evde bazı kafası geriler izin vermiyor sebebi doğalgaz borusun oradan delik açılması (sanki ev yıkılacak) neyse gelen adam cam kablo olduğu için çok hassas olduğunu bu sebepten dolayı içerden çekilmesi gerektiğini söyledi fiber kabloyu başka nereden çekebiliriz

Cahil cahil deme de sonuçta ailen saygısızlık yapma banada söyleniyorlar ben haklısınız diyorum
Yok kral saygım var ama her konuda bilip bilmeden her şeye atlıyorlar tamam en bilen sensin diye geçiyorum bende ama internet benim için hayat memat meselesi o olmadan günüm cehennem gibi geçiyor paramlada internet alamıyorum

Yok kral saygım var ama her konuda bilip bilmeden her şeye atlıyorlar tamam en bilen sensin diye geçiyorum bende ama internet benim için hayat memat meselesi o olmadan günüm cehennem gibi geçiyor paramlada internet alamıyorum
Evet internet olmazsa insan donuyor resmen bende Gigafiber var 1000/1000 Mbps attığım resmdekj hattı kendim çektim teknisyen olduğum için anlıyorum yapıyorum böyle işleri

İlk başta gelen adam doğalgaz borularının ordan delik açılması lazım dedi onu ben yapamam sizin yapmanız lazım dedi bende tamam dedim
Allah Allah Saçmalık ya adam Kendi karar vermiş öyle bir şey yok normalde bizim burada 3/4 hane fiber kullanıyor Telekom kendisi açtı hatta kablo kanalı çekti sonra lazım olursa diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,800
Üyeler
188,168
Son üye
batuyzane
Geri