HacıSOFU
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 11,876
Sanmam. 4k mah bataryalı teli 2 kere bile doldurmuyordu...Hocam benım ayfon 3ü 11 kere doldurur mu
Sanmam. 4k mah bataryalı teli 2 kere bile doldurmuyordu...Hocam benım ayfon 3ü 11 kere doldurur mu
N11 yardımcı oluyor ters durumda hocam Amazon gibiÇok kalitesiz 30000 mah değil aldım 2 tane 10000 mak koymuşlar içine ve birini de bağlamışlar + - kutupları bile yoktu o bağlamadıkları pilin soktum geri dönüşüme.
Almadan önce 3 kez düşünün paranızı çöpe atmak isteyip istemediğinizi...
İyi al o zaman (!).N11 yardımcı oluyor ters durumda hocam Amazon gibi
Bizim paralar da senin yüzünden bitti zatenMoney yok be hocam![]()
Foto ekledim.Money yok be hocam![]()
ALMAYIN!!!
Çok kalitesiz 30000 mah değil aldım 2 tane 10000 mah koymuşlar içine ve birini de bağlamışlar + - kutupları bile yoktu o bağlamadıkları pilin soktum geri dönüşüme.
Almadan önce 3 kez düşünün paranızı çöpe atmak isteyip istemediğinizi...Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alın size içinden çıkan saçmalıklar.
10.000 mah olarakta alınmaz daha kücük tasınabilir gercek 10.000 powerbanklar varken bu kütük gibi seyi 10.000 diye kim tasısın yanındaUç uç tık hızı nays ile yarı fiyatina geliyor fazla takmamak gerek bence bu tarz şeyleri fiyatına göre harici başka seyler içinde lazım olur ürün
Şayet 10.mah ise n11 gerekeni yapar Amazon gibi bana birçok kez yaptı çünkü bazen yeni başlamış insan çıkıyor temsilci olarak o sıkıntı sadece haricî yardımcı oluyorlar10.000 mah olarakta alınmaz daha kücük tasınabilir gercek 10.000 powerbanklar varken bu kütük gibi seyi 10.000 diye kim tasısın yanında
adam at gibi fotoğraf yollamış içinden c4 patlayıcı çıkmış cihazın resmen hâlâ n11 güzelleyip amazonla aynı kefeye koyuyor. bizim bilmediğimiz bi affiliate programı falan mı çıktı da bu kadar kasıyorsun yoksa boşluktan mı dostum anlatsana dinleyelim. belki biz de aydınlanırızŞayet 10.mah ise n11 gerekeni yapar Amazon gibi bana birçok kez yaptı çünkü bazen yeni başlamış insan çıkıyor temsilci olarak o sıkıntı sadece haricî yardımcı oluyorlar