HyperX FURY ramler sahte çıktı!

Eranex

80+
Reaksiyon skoru
9
n11.com üzerinden sndbilisim adlı firmadan 2.299 tl'ye satın aldığım 2x16 gb 3200 mhz cl16 ram'ler sahte çıktı.

üzerindeki ddr4 fontu sahteyim diye bağırıyordu ama şans verdim. cl22 çıktı. tamamen fiyasko.

bios girip 1.35 voltaj verip cl 16 yaptım ama bilgisayar sapıttı. hiçbir şeyi açamaz hale geldi. fabrika ayarına döndürüp iade talebi oluşturdum.

Ekran Görüntüsü (3).png

Ekran Görüntüsü (4).png

n11.com üzerinden sndbilisim adlı firmadan 2.299 TL'ye satın aldığım 2x16 gb 3200 mhz cl16 ram'ler sahte çıktı.

üzerindeki ddr4 fontu sahteyim diye bağırıyordu ama şans verdim. cl22 çıktı. tamamen fiyasko.

bios girip 1.35 voltaj verip cl 16 yaptım ama bilgisayar sapıttı. hiçbir şeyi açamaz hale geldi. fabrika ayarına döndürüp iade talebi oluşturdum.

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun N11 üzerinden elektronik ürün almam ben şahsen

iade talebi oluşturdum. umarım reddedilmez. öyle bir şey olmaz değil mi?

İzoly benzeri bi siteye benziyor geçmiş olsun

satıcıyla iletişime geçtim. yoğunluktan bir karışıklık olmuş, gönderin yenisini yollayalım diyor.

kutunun üzerinde cl16 yazıyor zaten. etiket üzerindeki model no araştırınca da cl16 çıkıyor. zaten cl22 olan bi 3200mhz ram modeli yok.
sahte oldugunu söylüyorum ama sahte ürün sattıgının farkında da değil bence. ya da yedirebildiğine yediriyor.

iade talebi oluşturdum. umarım reddedilmez. öyle bir şey olmaz değil mi?
Ürün sahte vs hiç bir şey karıştırma, adamlar ürünü iade alsın ondan sonra hem şikayetvar'a hem n11'de yorumlar kısmında ürünün sahte olduğunu belirt. Hatta CİMER'e de suç duyurusunda bulun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri