İPTV nedir? Öneri lazım

Nvidia Mx130

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,869
Merhaba, Bein Sport pahalı geliyor. İPTV diye bir şey varmış. Nedir? Mac izlenir mı? Nereden alınır?

Merhaba, Bein Sport pahalı geliyor. İPTV diye bir şey varmış. Nedir? Mac izlenir mı? Nereden alınır?
İPTV'den maç izleyebilirsin. Eğer TV'in android TV ise inatv denilen uygulamayı yüklemeni önerrim. Eğer android değil ise tv nizde bulunan iptv playerdan izlemeniz gerek. Eğer iptv uygulaması var her şey hazır ise bitane iptv sayfası bulmanız gerek telegram üzerinden. Ordan bi tane iptv linki bulup onu m3u a çevirmen lazım m3u a çevirdikten sonra iptv uygulamasının web sayfasına yüklemeiz gerek. Ama iptv linki bazen patlayabiliyor yani link çalışmıyor. Size önerim güvenilir bir yerden özel tek kişilik 1 tane iptv satın almanız. Bunu yine telegram üzerinden yapmanız gerek ama. İnternette verilenler çoğu kazıkçı. @🃏JOKER🃏 hocam bu işlerden daha iyi anlıyor o size yardım eder.

Yaklaşık 3/4 yıldır IPTV kullanıyoruz çok memnunuz tonlarca üyelik tonlarca para vermeye son yatırım tavsiyesi veya teşvik değildir 😃

Benim kullandığım böyle özelden yazan arkadaşlara yardımcı olurum. Paneli falan çok güzel yaklaşık 3 senedir kullanıyorum ben cep web tv den izliyorum.
1702108703737.png

Android tv lazım google play den iptv uygulamasını indiriyorsun.
TV android değilse tvbox alıp izleyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Reis donma yapıyormu bende farklı iptv vardı kablosuz hızla 40-45 mbps ile donuyordu
Kablolu bağlantı yapın her zaman bende donma yok kalite çok güzel ama internet önemli gerçi şuan android boxlar 100mbps destekliyor bende 1000mbps var 100 alıyor kutu

Geri