hocam teşekkür ederim bişe sormak istiyorum bu attığınız 4.0 benim kulaklık 5.0 çalışırmı ? hocam![]()
Tp-Link Tp-lınk Ub400 Bluetooth 4.0 Adaptör [] Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tp-Link Tp-lınk Ub400 Bluetooth 4.0 Adaptör [] yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Çalışırhocam
hocam teşekkür ederim bişe sormak istiyorum bu attığınız 4.0 benim kulaklık 5.0 çalışırmı ? hocam
teşekkür ederim sizinde tavsiyenix varsa bekliyorum yoksa yukardakini sipariş edicemÇalışır
O güzelteşekkür ederim sizinde tavsiyenix varsa bekliyorum yoksa yukardakini sipariş edicem
Ses kaybı çok yaparmı?![]()
Tp-Link Tp-lınk Ub400 Bluetooth 4.0 Adaptör [] Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tp-Link Tp-lınk Ub400 Bluetooth 4.0 Adaptör [] yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Biraz yapabilir ama rahatsız edecek düzeyde yapmaz tahminimce.Ses kaybı çok yaparmı?
hocam ses kaybı dediğiniz volume level mi yoksa ses gecikmesimiBiraz yapabilir ama rahatsız edecek düzeyde yapmaz tahminimce.
Gecikme olur biraz, ses düzeyide azalabilir. Ama çok sıkıntı yaratmaz, merak etme.hocam ses kaybı dediğiniz volume level mi yoksa ses gecikmesimi
saol hocam peki bu gecikme ve ses düşmesi bu değilde pahalısını aldamda olucak değilmi gene ?Gecikme olur biraz, ses düzeyide azalabilir. Ama çok sıkıntı yaratmaz, merak etme.
Olabilir ama fark edeceğin kadar olmaz bu üründe de.saol hocam peki bu gecikme ve ses düşmesi bu değilde pahalısını aldamda olucak değilmi gene ?