Samsung daha iyi ama bataryası daha az ve ekranı az olsa da küçük.Huawei watch gt2 görünümünü daha çok beğendim fiyati biraz daha fazla ama o nasıldır sizce ?
Ne tür olarak? Telefonunuz ne?Ölçümleri nasıl peki nabiz,adim,uyku vs.
Spor yaparken takmıyorum ancak gündelik olarak adım sayarı doğru ölçüyor. Nabızda iyi gibi.Xiaomi redmi note10S kullanıyorum şuan spor yapan birisiyim verileri doğru kaydedecek bir saat olmasi gerek
Anladım huawei şarj konusunda daha iyiymiş ama sensörleri nasıl çalışıyor ve ölçümleri nasil bilmiyorum biraz daha araştırıp öyle karar vereceğim iyisi olacaksa 300-500 fazla verir iyisini alırımSpor yaparken takmıyorum ancak gündelik olarak adım sayarı doğru ölçüyor. Nabızda iyi gibi.
sensör bakımından huawei ve apple kapışırAnladım huawei şarj konusunda daha iyiymiş ama sensörleri nasıl çalışıyor ve ölçümleri nasil bilmiyorum biraz daha araştırıp öyle karar vereceğim iyisi olacaksa 300-500 fazla verir iyisini alırım
Apple alacak kadar bütçem yok ama samsung watch 4 - huawei gt2-3 arasinda hangisini önerirsinsensör bakımından huawei ve apple kapışır
Fit 2 nin görüntüsü çok kötü ya bana daha çok klasik saat görünümlü lazımsensör bakımından huawei ve apple kapışır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tavsiyem Huawei gt runner alman veya ikinci el huawei wach 4 alman gt2 serisi spor takibi konusunda kötü Huawei fit 2 de işini görür
Runner baktim ama çok aşıyor bütçeyi o kadar çikamam maalesefsensör bakımından huawei ve apple kapışır
tavsiyem Huawei gt runner alman veya ikinci el huawei wach 4 alman gt2 serisi spor takibi konusunda kötü Huawei fit 2 de işini görür
ikinci el bak veya gt se al gt 2 ve 3 testlerde çok geride kalıyor ama üzmez onlarda illa s8fır alacaksan gt3 al veya gt se al gt 2 çok eskidi alınmazApple alacak kadar bütçem yok ama samsung watch 4 - huawei gt2-3 arasinda hangisini önerirsin
Fit 2 nin görüntüsü çok kötü ya bana daha çok klasik saat görünümlü lazım
Runner baktim ama çok aşıyor bütçeyi o kadar çikamam maalesef
samsung uzak dur şarjı deli eder her gün şarj etmekle uğraşılmaz hemde sens9r olarak huawei varkenApple alacak kadar bütçem yok ama samsung watch 4 - huawei gt2-3 arasinda hangisini önerirsin
Fit 2 nin görüntüsü çok kötü ya bana daha çok klasik saat görünümlü lazım
Runner baktim ama çok aşıyor bütçeyi o kadar çikamam maalesef
Hocam gt2 nin se si cikmadi gt3 SE çıkıyorikinci el bak veya gt se al gt 2 ve 3 testlerde çok geride kalıyor ama üzmez onlarda illa s8fır alacaksan gt3 al veya gt se al gt 2 çok eskidi alınmaz
samsung uzak dur şarjı deli eder her gün şarj etmekle uğraşılmaz hemde sens9r olarak huawei varken
Gt3 modeli nasil 46mm olanikinci el bak veya gt se al gt 2 ve 3 testlerde çok geride kalıyor ama üzmez onlarda illa s8fır alacaksan gt3 al veya gt se al gt 2 çok eskidi alınmaz
samsung uzak dur şarjı deli eder her gün şarj etmekle uğraşılmaz hemde sens9r olarak huawei varken