Xbox Series X garanti

kesinlikle ithalatçı garantili alın. çünkü microsoft garantisi global olarak işliyor. sadece ürünün nereden geldiğine göre o biraz şans işi ürünün garantisi 1 yıl yada 2 yıl oluyor. ben series s aldım 1 yıl garanti çıktı. sonra aynı firmadan series x aldım onda 2 yıl garanti çıktı. ürünün seri numrasını microsof hesabınıza kayıt ediyorsunuz. olay bitmiştir :)
MİCROSOFT GARANTİSİ GLOBAL İŞLER
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

microsoft garantisi global hocam. microsoft TR ürünü nereden alırsanız alın destek veriyor.

Şu alınır mı baya ucuz geldi bana?

Oluyor, Avrupa'dan ithal ise 2 yıl oluyor hem de.

Alınır.

Şu alınır mı baya ucuz geldi bana?
Al hocam teknodeposu gayet iyi

Zam gelir mi yılbaşından sonra?

ithalatçı garantili işe bulaşmayın hocam. Tecrübeyle sabit gerçekten kredi çekip TR garantili alın borca girin ama ithalatçı garantili almayın. Bir azcık ucuza alıcam diye en ufak pürüzde bağının ağrımayan yeri kalmaz inan bana. Çok çok büyük bi kumar

ithalatçı garantili işe bulaşmayın hocam. Tecrübeyle sabit gerçekten kredi çekip TR garantili alın borca girin ama ithalatçı garantili almayın. Bir azcık ucuza alıcam diye en ufak pürüzde bağının ağrımayan yeri kalmaz inan bana. Çok çok büyük bi kumar
Kredi çekmelik durum yok zaten var da acaba ne kadar sıkıntı olur diye sordum. Hiç o topa girmeyim yani. Nereden alabilirim Microsoft garantili acaba?

Kredi çekmelik durum yok zaten var da acaba ne kadar sıkıntı olur diye sordum. Hiç o topa girmeyim yani. Nereden alabilirim Microsoft garantili acaba?
trendyol hepsiburada, vatan, mediamarkt, teknosa bilimum teknoloji satan hemen her mağazada bulursun. İnternetten alacaksan yanında yazar Microsoft TR garantili veya ithalatçı garantili diye

Alınmaz çünkü microsoft türkiye garantisi olmuyor yalandan bi garantisi oluyor.
yalandan bir garanti mümkün değil. Satan firmanın teknik servisi ilgileniyor. Sorunun çözülmezse THH ye başvuruyorsun çözüyorlar :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,963
Üyeler
189,952
Son üye
jaimelannister53
Geri